Boks w tv - co można znaleźć na srebrnym ekranie?
|
19-06-2015, 07:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Polsat sport/polsat sport extra | |||
20-06-2015, 12:36 AM
|
|||
|
|||
RE: Polsat sport/polsat sport extra
A to ciekawe co piszesz, bo jako klient Polsatu nie odczuwam tego dojenia. 40 zł rocznie to naprawdę takie "dojenie"? A może we wrześniu i to mnie ominie, bo w końcu gala jest w Łodzi.
Przez dwa lata Polsat wziął ode mnie dodatkowo 40 zł. Powiem ci Martin, majątek |
|||
20-06-2015, 06:22 PM
|
|||
|
|||
@Martin
Większość kibiców boksu ma abonament polsatu a więc źle dla nich że coraz więcej boksu jest u konkurencji. Szkoda że tvp nie pokazuje walk na otwartym kanale. |
|||
20-06-2015, 06:33 PM
|
|||
|
|||
Mnie cieszy, że coraz więcej boksu jest w C+, jestem im wierny od lat (głównie ze względu na piłkę) i cieszę się, że zabierają Polsatowi nawet kluczowe dla nich dyscypliny. Do tej pory musiałem oglądać większość gal na streamach, teraz to się w końcu zmienia. TVP Sport też mam, więc spoko. Szkoda tylko, że Orange Sport tak skończył, bo tam też było trochę fajnych gal.
|
|||
20-06-2015, 10:42 PM
|
|||
|
|||
Cytat: cieszę się, że zabierają Polsatowi nawet kluczowe dla nich dyscypliny. Cytat:Większość kibiców boksu ma abonament polsatu a więc źle dla nich że coraz więcej boksu jest u konkurencji. Śmiesznie to trochę brzmi. Widzę, że JEDNA gala we Włoszech w C+, do których Polsat NIGDY nie miał kupionych praw, jest powodem opinii, że C+ zabiera CP boks i teraz jest go dużo w konkurencji. Niepoważne trochę, jeśli spojrzeć, że sam Polsat (nie licząc Fightklubu i TVP Sport) pokazuje 60 walk rocznie, a C+ z 6 Co do walk w TVP Sport, to ten kanał też jest dostępny w CP, więc nawet fajnie, że coś pokazują |
|||
25-06-2015, 01:16 PM
|
|||
|
|||
Kubala bedzię na jakimś P-śie.s powtórka Lemieux vs Ndam? Co przychodzę z pracy chcę wieczorem obejrzeć ,nadrobić to ni-ma, tylko te igrz-europy.
Mógłbyś zobaczyć w tym programie od cp? Kto komentował galę? Dam źielonego rasputina,, |
|||
25-06-2015, 02:26 PM
|
|||
|
|||
Wietnam
Jak będę wieczorem na swoim lapku to dam ci znać Ja złapałem tą walkę w PSN, jedząc sobie wczoraj chińczyka :v Walkę komentowali panowie Andrzejowie. |
|||
25-06-2015, 03:21 PM
|
|||
|
|||
W PS news czesto są teraz retransmisje, Polsat dobrze kombinuje, trafiá tak do szerszej publiki,
kiedyś też Zou z Makao dali w news na żywo. |
|||
25-06-2015, 04:14 PM
|
|||
|
|||
Sprawdziłem, obawiam się, że Polsat nie ma już w planach ponownej emisji tej walki Musisz liczyć na szczęście w polowaniu, bo zawsze jest szansa, że pokażą, jeśli jakieś wydarzenie potrwa krócej/dłużej.
|
|||
25-06-2015, 06:21 PM
|
|||
|
|||
Mimo to dzięki, za sprawdzenie, zawsze jest szansa że zapełnią jakąś lukę tym pojedynkiem, .
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości