Manny Pacquiao
|
13-02-2018, 11:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2018 11:19 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao
Na powrót po tej porażce z Hornem to Alvarado moim zdaniem dobry rywal, na poprawienie dyspozycji i obiegu w mediach który Mannemu trochę przygasał, chociaż to wciąż duże nazwisko z którym wielu zawodników chciało by się zmierzyć, a potem na jesień Matthysse o ten pas WBA regular i ładne zakończonie pięknej kariery, nie ma co się rozmieniać na drobne z Crawfordem.
Alvarado, Matthysse na jesień i szluss. |
|||
13-02-2018, 11:43 PM
|
|||
|
|||
Manny jest przy końcu kariery. Szkoda czasu dla rozbitka Alvarado. Niech walczy z kimś ze ścisłej czołówki WW lub z Mikeyem Garcią kategorię niżej. Ma tyle doświadczenia, że żadne przecierki nie są mu potrzebne, tym bardziej że przegrał z Hornem minimalnie, a może nawet problematycznie.
http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
13-02-2018, 11:58 PM
|
|||
|
|||
Walka z Alvarado to nadzieja na pierwsze ko od kilku lat, bo Mike jest już dość rozbity, ładne ko
na nim to podbudowanie i rozreklamowanie kolejnego starcia Pacmana na jesień, wydaje mi się że Arum właśnie tak myśli, co z tego że rozbity Alvarado, jest wygrana przed czasem pierwszy raz od skończenia Cotto, jest hype na kolejną walkę Pacquiao z Łomą czy Matthysse w ppv, proste rozumowanie dziadka Boba.A. |
|||
14-02-2018, 05:32 PM
|
|||
|
|||
No właśnie walke z Crawfordem byłaby przeciwieństwem rozmieniania kariery na drobne, które np. uprawia RJJ
![]() Matthysse myślę że mógłby pokarać Filipińczyka. Alvarado to takie "meh". Ale lepszy rydz niż nic, chyba prędzej taki Mike niż jakiś Collazzo. |
|||
14-02-2018, 05:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2018 05:47 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Miałem raczej na myśli, @Gogolius, iż raczej Manny miałby w moim odczuciu małe szanse z
Crawfordem, więc nie chce aby rozmieniał się na drobne, dodając kolejną porażkę do rekordu z Crawfordem. A tak wygrana z Alvarado, więcej niż możliwa, a i z Matthysse dużo więcej szans aniżeli z Crawfordem. Dwie wygrane na koniec kariery, pas chociaż regular na koniec, i ładnie to będzie wyglądać. |
|||
14-02-2018, 07:00 PM
|
|||
|
|||
Ano zależy kto na co patrzy. Dla mnie w dużo lepszym stylu zakończył karierę Kliczko (porażka przez nokaut) niż RJJ (obicie średniaka-słabiaka).
Na pewno Alvarado to kiepskie nazwisko na zwieńczenie kariery, ale jeśli po nim miałby być Matthysse, Crawford, Garcia - to bardzo spoko. |
|||
14-02-2018, 07:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao | |||
15-02-2018, 03:19 PM
|
|||
|
|||
Łomaczenko o walce z Pacmanem, szacun.
-Jeśli chodzi o ten pojedynek, to są to tylko rozmowy i mam nadzieję, że na tym się skończy, bo nie chciałbym walczyć z taką legendą. Nie byłoby w porządku boksować z takim legendarnym zawodnikiem, który już jest prawie na emeryturze - tłumaczy dzierżący obecnie pas WBO w wadze super piórkowej "Hi-Tech". - Nie mógłbym z nim walczyć w limicie 61-63 kg, bo on teraz boksuje w 66. Żeby coś udowodnić, musiałbym pójść wyżej ale, czy jestem już na to gotów? Jeszcze nie jestem. Może pięć lat temu patrzyłbym na to inaczej, ale teraz nie chcę tego robić - dodaje Łomaczenko, który między liny powróci prawdopodobnie w kwietniu. |
|||
16-02-2018, 12:59 PM
|
|||
|
|||
Walka z Alvarado to będzie fajna bitka, ale nic więcej. Po cichu liczę na rewanżowe starcie z Hornem na koniec kariery.
|
|||
17-02-2018, 03:36 AM
|
|||
|
|||
Chętnie zobaczę ten pojedynek. Ogólnie cała gala zapowiada się rewelacyjnie. Właśnie na boxrecu zobaczyłem, że trzecią walka na gali będzie starcie Jessiego Magdaleno z Isaaciem Dogboe. Dla mnie ten pojedynek może skraść show dwóm pojedynkom wieczoru.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości