Manny Pacquiao
|
02-04-2019, 10:31 AM
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao
Jestem w lekkim szoku, ale wszystko wskazuje na to, że Manny w kolejnym występie zmierzy się z Keithem Thurmanem.
Myślałem, że do końca kariery Filipińczyk raczej będzie omijał dużych półśrednich, a tutaj porywa się na jednego z najlepszych w tym limicie. Od razu napiszę, ze dla mnie forma Thurmana w ostatniej potyczce to wypadek przy pracy i zakładam, że gość wróci do swojej optymalnej dyspozycji (przez co uważam go za faworyta tego starcia). Walka ma się odbyć 13 lub 20 lipca. |
|||
02-04-2019, 03:50 PM
|
|||
|
|||
Jednocześnie cały czas kręci lody z Floydem, który
właśnie wybrał się na wakacje na Filipiny, ma się też tam spotkać z Mannym. Przypomnieć trzeba że Manny podpisał z Showtime kontrakt na dwie walki, chyba nie po to podpisał aby w drugiej walce walczyć za jakieś "marne" 10 mln z Thurmanem co oczywiście jest mega walką, tylko aby wyjść za kolejne 100 mln do rewanżu z Mayweatherem, Pacmanowi oto najbardziej chodzi i zrobi wszystko na tym spotkaniu, jeśli oczywiście Floyd nie chcę naprawdę wracać już na zawodową walkę aby go namówić a namówić Mayweathera na dużą kasę nie jest wcale napewno tak trudno . Łatwiej będzie wygrać z 42 letnim Floydem aniżeli z Thurmanem. Moim zdaniem we wrześniu będzie rewanż z Mayweatherem. A ostatnio rzadko się mylę co do typowania zestawień. |
|||
24-07-2019, 07:23 PM
|
|||
|
|||
Ego Floyda wystrzeliło http://www.bokser.org/content/2019/07/24...entsAnchor
Niech lepiej powie jakiego rozwoźiciela pizzy pokonał w 50 walce.. Jego rekord powinien brzmieć 49-0 bo walka z Mcgregorem to nie było wyzwanie... Doceniam jego osiągnięcia, ale przesadza. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości