Polityka ogólnie.
|
21-10-2015, 07:06 AM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Wg mnie Kukiz to słup mający łapać niezadowolonych żeby PO kończyło co zaczęło. I dlatego PIS rządzić nie będzie mimo że formalnie wygra, będzie koalicja PO-Kukiz-PSL. Raz już zrobili taki numer z Palikotem.
Korwin wkracza w ostatni tydzień przedwyborczy więc zapewne wystartuje z hitlerem, gwałtem czy czymś podobnym i nie złapie progu, facet jest ewidentnym agentem ośmieszającym ruch konserwatywno-liberalny w Polsce. W sumie nie ma na kogo głosować, gdyby nie JKM to pewnie bym poszedł na jego partię zagłosować, a tak się nie pofatyguję. Pewne jest to, że głosowanie na po,pis,psl, sld to strata głosu. |
|||
21-10-2015, 01:54 PM
|
|||
|
|||
Korwin byl krolem debaty.
|
|||
21-10-2015, 03:47 PM
|
|||
|
|||
Korwa rozjebał debatę, dreams come true .
Co do Kukiz 15, to nawet nie jest partia. Na jego listach są ex działacze PO i SLD oraz członkowie KNP czy RN. Nie jest to żadna siła polityczna, tylko zwykły skok na kasę. |D Nie mając innego poważnego wyboru pozostaje. #teamKOrwa "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
21-10-2015, 03:49 PM
|
|||
|
|||
Jest może gdzieś w necie zamieszczona ta wczorajsza debata? Nie oglądałem a bym sobie obejrzał tak na przyśpieszeniu.
|
|||
21-10-2015, 07:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie. | |||
27-10-2015, 08:58 AM
|
|||
|
|||
Wybory, wybory i po wyborach... Nie wiem jak to skomentować, naprawdę...
|
|||
27-10-2015, 10:31 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2015 10:32 AM przez Martin.)
|
|||
|
|||
Widzieliście ten filmik? Stonoga wymiata....co za typ.
https://www.facebook.com/zbigniewstonogaoficjalne |
|||
27-10-2015, 10:33 AM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie. | |||
27-10-2015, 11:26 AM
|
|||
|
|||
Jest lepiej niz bylo, to nie ulega nawet watpliwosciom. Zobaczymy co czas przyniesie. Moze Kaczynski sypnie nazwiskami z teczuszki w ktorej jest jak sadze posiadaniu?
Co do zmian to jak nie wynegocjuja lepszyh warunkow w UE, to powinni sie zawijac z tego pierdolnika bo to wiecej strat niz zyskow. |
|||
27-10-2015, 11:56 AM
|
|||
|
|||
Wybory na pewno przełomowe, Lewica z poparciem ok. 10% nie wchodzi do Sejmu bo Razem osłabiło Zlew.
PSL tylko sobie znanymi metodami znów nad progiem, choć tym razem bez Burego, Żelichowskiego czy Piechocińskiego - to partia w której pierwsze pojawią się grube rozliczenia i zapewne zmiana przywództwa. Kukiz jak wahadełko, u niego to żaden wynik z puli 3-20% nie powinien dziwić ; ) Petru osiągnął bardzo dobry wynik, króciutko na scenie politycznej, a tu solidne 7%. Przy porażce Zlewu spotkałem się z argumentem, że za późno ruszono z projektem zjednoczenia lewicy i że trzeba 6-12 miesięcy na wykreowanie popularnego bytu politycznego. Jak widać niekoniecznie bo .Nowoczesna weszła, a JKM jak nie wchodził tak nie wszedł i teraz (choć brakło minimalnie). PiS ma idealną sytuację, większość w Sejmie, Senacie, Prezydent - 4 lata na działanie. Nic tylko realizować ten wagon obietnic (Gliński już dziś zapowiedział, że chcą działać w socjalu i szkolnictwie już w 2016 roku co dla mnie jest zupełnie nierealne). A w PO pewnie Grzesiu już zaciera ręce |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 57 gości