D.Chisora vs D.Haye
|
14-07-2012, 03:15 PM
|
|||
|
|||
RE: D.Chisora vs D.Haye
@Szakal
Myślałem, myślałem, ale miałem też pomysł na ksywę SzpilkaFightPL, WłodarczykFightPL no i oczywiście JonakFightPL, ale jakoś nie wyszło. Pojedyńcza walka w HW nic nie zmieni ![]() |
|||
14-07-2012, 03:17 PM
|
|||
|
|||
@tomass50
Swój chłop ![]() @AdamekFightPL Ta walka i eliminator IBF (w składzie pierwotnym) powinien ożywić.. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
14-07-2012, 03:18 PM
|
|||
|
|||
@tomass50
Chisora nic sobie nie robił z ciosów tego pana, którego masz na avatarze więc nie będzie sobie też nic robił z ciosów tego cruisera Gayemakera. David nigdy jeszcze nie walczył z kimś tak agresywnym. Chisora będzie atakował jak zwierze, Haye będzie jak dziecko we mgle. |
|||
14-07-2012, 03:19 PM
|
|||
|
|||
@tomass50
Szokiem to będzie dla Davida widok Chisory, który nie będzie dyszał po 2 rundach jak reszta jego przeciwników. |
|||
14-07-2012, 03:21 PM
|
|||
|
|||
Chyba kpisz człowieku
![]() ![]() |
|||
14-07-2012, 03:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2012 03:23 PM przez Mastrangelo.)
|
|||
|
|||
(14-07-2012 03:18 PM)AdamekFightPL napisał(a): @tomass50Chisorze dużo trudniej będzie podejść bliżej do mobilnego Haya niż do wyższych Heleniusa i Vitaliya. Dodatkowo, gdy już się zbliży, wcale nie będzie miał takiej przewagi nad Hayem jak miał nad dwójką Swoich ostatnich rywali. On naprawdę męczył się z mniejszym i szybkim Sextonem, a teraz będzie musiał walczyć z kimś szybkim, lepszym pod każdym względem i do tego z mocnym ciosem. Moim zdaniem Haye go rozłoży na części. Chisora to nie jest jakiś świetny bokser, po prostu jest jednym z niewielu którzy mają styl odpowiedni na tych superciężkich gigantów. Walcząc z mniejszym zawodnikiem straci Swoje atuty. |
|||
14-07-2012, 03:23 PM
|
|||
|
|||
@tomass50
Tak jak mówiłem ciosy tego napompowanego cruisera nie zrobią na Chisorze NAJMNIEJSZEGO wrażenia... Haye może sobie unikać pojedyńcze ciosy Władimira, ale nie ciosy Chisory zadawane z praktycznie każdej płaszczyzny. Już widzę ten bezpośredni lewy zamachowy po którym David zatańczy elektro dance'a niczym Wawrzyk w walce z Bachtovem. |
|||
14-07-2012, 03:24 PM
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
"Ain't toe stopping us now!" To Twój cytat ;] po walce Haye będzie w identycznej scenerii jak na moim drugim zdjęciu.. to On podniesie rękę na znak zwycięstwa. Let's get ready to rumble!!! ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
14-07-2012, 03:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2012 03:27 PM przez AdamekFightPL.)
|
|||
|
|||
@Mastrangelo
Zgadzam się z Tobą, ale Haye nigdy nie walczył z kimś kto nigdy się nie cofa. To będzie dla Davida zapora nie do przejścia. David będzie w szoku kiedy to raz po raz zacznie trafiać Chisorę a ten nic sobie nie będzie z tego robił i nadal trafiał go swoimi sierpami, raz na korpus raz na głowę. Być może dużo z tych ciosów nie dojdzie do celu, ale te, który dojdą zrobią w głowie Davida prawdziwe spustoszenie. @Jerome Oczywiście, Haye po walce podniesie swoją rękę leżąc na deskach by ktoś z jego teamu podał mu butelkę wody. |
|||
14-07-2012, 03:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2012 03:29 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
Gęba mi się szczerzy jak czytam to co piszesz ![]() ![]() będą jajca jak będzie remis albo werdykt punktowy, hehe.. chociaż 40 000 funciaków dostaną jakieś dzieciaki ;] ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości