Najlepsi bokserzy Skandynawii
|
19-04-2017, 02:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Najlepsi bokserzy Skandynawii
Szwecki ćiężki Otto Wallin (17-0, 11 KOs) o którym napisał już @ Hugo, w sobotę w swoim kraju zmierzy się
o pas WBA Continental z Włochem Gianlucą Mandrasem (12-4, 5 KOs) Ostatni pojedynek Wallin stoczył w grudniu ubiegłego roku z dobrze znamym Journeymanem Zumbano Love'm. wygrywając zdecydowanie na punkty. Warunki szwed ma dobre, nie widziałem jeszcze jego walki, a walczył na galach w Niemczech które często oglądam. Jeden ciężki "Granat" już szwedom nie wypalił ostatnio doznając szoku z Dimitrenką, co myślisz @Hugo na temat tego Wallina teraz od twojego ostatniego postu wyżej. ? |
|||
19-04-2017, 03:20 PM
|
|||
|
|||
Widziałem jego dwie walki, no z tej mąki to raczej chleba nie będzie Pewnie @Hugo rozpisze się bardziej
|
|||
19-04-2017, 03:41 PM
|
|||
|
|||
Widziałem jego kilka pojedynków i mocno się zdziwię, jeśli jakoś zabłyśnie w dzisiejszej HW.
|
|||
19-04-2017, 06:15 PM
|
|||
|
|||
Tak, jak kubala i redd, jestem zdania że Wallin to nic szczególnego poza warunkami fizycznymi. W przeciwieństwie do Granata, on nawet nie dysponuje silnym ciosem. Boksował i wygrywał z leszczami, ale polegnie na pierwszym lepszym solidnym średniaku. Z Mandrasem zapewne wygra, bo Włoch to już całkiem dolny sort. Ciekawostką jest, że 3 ostatnie walki Mandras stoczył z tym samym przeciwnikiem.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
19-04-2017, 06:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2017 06:25 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
@Hugo, ciekawe.
Widocznie nie ma we Włoszech bumów na zamówienie bo zapewne nie była to słynna trylogia gdzie we Włoszech płacili grube siano za ppv. Cóż czytałem w zagranicznej prasie ze Szwedzi z tym Wallinem wiążą wielkie nadzieje, nazwany został nawet bohaterem. |
|||
22-04-2017, 01:21 PM
|
|||
|
|||
Walka Otto Wallina dzisiaj na kanale fightklub. Na gali będzie walczyć również Mikaela Lauren rywalka kontuzjowanej
Piątkowskiej. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości