Tomasz Adamek
|
02-02-2016, 06:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek
A ja się poczułem trochę rozczarowany wyborem rywala. Rywal z najwyższej półki to mi się nijak ma do nazwiska Moliny. Z drugiej strony tragedii nie ma, ale znów będzie większe czekanie na dobry undercard, bo main event taki se o.
|
|||
02-02-2016, 06:18 PM
|
|||
|
|||
Walka potwierdzona, też jestem zdeczko rozczarowany choć szału się nie spodziewałem. Myślę, że Tomek wcale nie jest faworytem.
|
|||
02-02-2016, 06:33 PM
|
|||
|
|||
Sparingpartner Szpilki będzie walczył w głównej walce na PBN, czy Kmita jest poważny ? XD.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
02-02-2016, 08:12 PM
|
|||
|
|||
(02-02-2016 05:37 PM)Krzych napisał(a): Bez przesady z tymi kokosami, w Polsce może z 5 osób wie kto to Molina, a gala jest w Polsce. Choć Molina to nawet dobry wybór, po walce z Wilderem zebrał dobre opinie i do walki z Adamkiem na pewno nie wyjdzie przegrać. Ale właśnie zrobią dobrą reklamę, że to były pretendent do tronu WBC i takie tam i bilety oraz ppv szybciutko się rozejdą. (02-02-2016 06:13 PM)kubala1122331 napisał(a): A ja się poczułem trochę rozczarowany wyborem rywala. Rywal z najwyższej półki to mi się nijak ma do nazwiska Moliny. Z drugiej strony tragedii nie ma, ale znów będzie większe czekanie na dobry undercard, bo main event taki se o.Kubala ale tak szczerze to się niby kogo spodziewałeś? ![]() ![]() Na dzisiejszego Adamka to jest dobry rywal. Myślę, że Tomek będzie miał problemy z Moliną. |
|||
02-02-2016, 08:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2016 08:41 PM przez Wit.)
|
|||
|
|||
Ciekawe jak będą się rysowały kursy na pięściarzy. Dla mnie Pan 'Portfel.pl' nie jest faworytem, ale to też zależy czy Molinie się będzie chciało wygrać. W sumie Eric ma więcej do stracenia w tej walce ze sportowego punktu widzenia.
|
|||
02-02-2016, 09:00 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem, @wilczku
![]() Ale jeśli wszystkie walki się potwierdzą, tj. Cieślak - Palacios, Wawrzyk - Rekowski, Adamek - Molina, Jackiewicz - Syrowatka II, to będzie bardzo mocny fightcard, dużo lepszy niż ostatnio w Łodzi. |
|||
02-02-2016, 11:04 PM
|
|||
|
|||
Molina to dobry wybór, jeśli patrzeć na etap kariery Adamka. To nie będzie spacerek dla Tomasza, bo Eric to spory chłop, który coś tam potrafi i ma naprawdę solidne uderzenie. Nie widzę faworyta w tym zestawieniu. Jeśli chodzi o widowiskowość, to Molina jest lepszym wyborem, niż stary dziadek Thompson, który już potwornie męczy bułę i zadaje ciosy z szybkością ślimaka. Liczę na dobrą bitkę dwóch drugoligowców, a jeśli potwierdzi się solidny undercard, to naprawdę sama gala może być całkiem fajna.
|
|||
03-02-2016, 12:05 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2016 12:05 AM przez Hugo.)
|
|||
|
|||
Dla mnie spore zaskoczenie na plus, bo obstawiałem Sosnowskiego. Na Molinę Góral będzie musiał się solidnie przygotować. Ciekawe, czy Polsat go do tego zmusi (jak przed walką z Saletą), czy też da mu wolną rękę (jak przed walką ze Szpilką), co może zaowocować oszczędnościowym programem treningowym (sparringi ze szwagrami za stodołą w Gilowicach) i kiepską formą. Na walkę wieczoru dużo bardziej pasuje zestawienie Cieślak - Palacios.
http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
03-02-2016, 12:44 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2016 01:01 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Pokonanie Moliny może dać Adamkowi jeszcze spore szanse na walkę
o cele w ciężkiej, jeśli będzie szybki to Eric nie ma szans, Bóg da. o walce wiedziałem już tydzień temu, bo ktoś się wygadał na Twitterze ![]() Szpilka na temat pojedynku: Naprawdę nie wiem, jak wytypować wynik tej walki - mówi były pretendent do pasa WBC wagi ciężkiej. - Na pewno będę kibicował Adamkowi. - Molina nie jest może zawodnikiem dynamicznym, ale ma ciężką rękę. W ringu jest bardzo inteligentny. Na początku jest wolny i boksuje ostrożnie, ale gdy wyczuje swoją szansę, potrafi przycisnąć. Sądzę, że Adamek będzie wyprzedzał Molinę dzięki swojej szybkości, jednak Amerykanin ma czym przyłożyć i może trafić Tomka - analizuje Szpilka. |
|||
03-02-2016, 08:47 AM
|
|||
|
|||
Na tym etapie kariery Górala, Molina to bardzo solidny rywal, ale tylko ze sportowego punktu widzenia. Nawet nie ma co porównywać z Saletą. Marketingowo jednak dużo słabiej i ppv znów sprzeda się w ilości kilku tysięcy....ale to akurat mnie najmniej martwi.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości