Tomasz Adamek
|
11-04-2013, 04:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek | |||
11-04-2013, 05:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2013 05:35 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek
Zastanawia mnie jak Banks znajduje motywację do walki skoro i tak wie, że nie zawalczy z żadnym z panujących mistrzów. Czeka na odejście Vitalija?
@ADFPL Ja myślę, że nie tylko nie ma szans na pas ale nawet na doczłapanie się do walki o pas. Musiałby pewnie pokonać kogoś z grona : Pulew,Haye,Arreola vs Stiverne a ja osobiście z żadnym z nich nie widziałbym większych niż 35 %-owych szans. Może ze Stivernem ale on raczej odpadnie z wyścigu po porażce z Chrisem(który schudł i może być twardym graczem w tej rywalizacji o pasy). |
|||
11-04-2013, 06:01 PM
|
|||
|
|||
@Metzger
Myślę, że gdyby Adamek pokonał Banksa, trenera Władimira Kliczki w dodatku na antenie HBO jego notowania znacznie by wzrosły i mógłby się liczyć w ew. gronie przyszłych rywali K2. @Sander Ja myślę, że Banks tak na prawdę nie miał motywacji już przed pierwszą walką z Mitchellem. To wygrana sprawiła, że Banks w siebie uwierzył, chociaż tak na prawdę teraz też nie wiemy czy Banks przygotowuje się na Mitchella na 100%. |
|||
15-04-2013, 07:16 AM
|
|||
|
|||
''- Ważę, bez treningów pięściarskich, około 98-99 kilogramów. Biegam, już od kilku tygodni pracuję nad wytrzymałością. ''
To jak to jest, że gdy Adamek trenuje przed walką waży 103 kg? może niech on przestanie trenować to nie będzie tył |
|||
15-04-2013, 09:09 AM
|
|||
|
|||
Haha przypadek do laboratorium gdy się rusza tyje a gdy níc nie robi traci wagę
Co te treningi z Rodżim z niego robią - cuda |
|||
15-04-2013, 10:05 AM
|
|||
|
|||
(15-04-2013 07:16 AM)AdamekFightPL napisał(a): ''- Ważę, bez treningów pięściarskich, około 98-99 kilogramów. Biegam, już od kilku tygodni pracuję nad wytrzymałością. ''Podejrzewam, że wcześniej pomiędzy walkami ważył 103-105 kg, a do walki zbijał parę kilo. Ale walka z USS ostatecznie zdyskwalifikowała strategię ciężkiego Adamka. Możliwe, że teraz mają w planach wnieść na ring 95-97 kg skoro jeszcze przed obozem Góral miał 98-99 kg. |
|||
15-04-2013, 11:28 AM
|
|||
|
|||
@Metzger
Obyś miał rację... może jeszcze zobaczymy starego, dobrego Adamka. |
|||
15-04-2013, 11:48 AM
|
|||
|
|||
W tym wieku po tylu walkach ta przerwa którą teraz Tomasz zalicza nie wpłynie na niego dobrze...
Nawet ważąc te 95-97 kg jest już za późno. Ta waga nigdy nie powinna przekraczać 97 kg a wówczas moglibyśmy rozmawiać op Tomaszu inaczej. Swoją drogą jeśli teraz zdecydują się na zbijanie wago do naturalnej dla Adamka to Bloodowrth powinien zostać wykopany z tego teamu i to natychmiast. Tuczyć i zabijać wszystkie atuty by nagle po kilku wpadkach wpaść na genialny pomysł zbijania wagi??? Albo się ma jakiś plan albo się liczy na cud... |
|||
15-04-2013, 12:58 PM
|
|||
|
|||
@Sander
Na zbijanie wagi przez takich bokserów jak Arreola czy Solis nie jest za późno a dla Adamka jest? ja mam nadzieje, że to właśnie te dodatkowe 5 kg sprawiało, że ciało Adamka odmawiało mu posłuszeństwa i nie mógł w ringu robić tego co chciał. Zobaczymy czy w kolejnej walce o ile rzeczywiście Tomek będzie ważył poniżej 100 kg znowu będzie szybki, dynamiczny, zacznie bić kombinacjami. |
|||
15-04-2013, 01:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2013 01:10 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Solis i Arreola są naturalnie okrągli. A Roger nabił Adamka by teraz wrócić do punktu wyjścia? Albo widzi że jego plan był do kitu albo eksperyment trwa dalej.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości