Papierowy mistrz
|
30-09-2017, 10:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Papierowy mistrz
Martin
Pokaż mi w rekordzie Inoue gościa o klasie Donaire'a, którego pokonał Rigo. Japończyk prezentuje się wyśmienicie i choćby dlatego bym go papierowym mistrzem nie nazwał, ale tak naprawdę wciąż niewiele o nim wiemy. |
|||
30-09-2017, 10:28 PM
|
|||
|
|||
No właśnie na tym polega problem Rigondeaux. W trakcie swojej całej 8-letniej kariery miał jedną (!!!) poważną walkę, w dodatku 4 lata temu.
No i będzie miał drugą, 9 grudnia, ale po niej już nie będzie go można nazwać mistrzem, nawet papierowym. |
|||
30-09-2017, 11:21 PM
|
|||
|
|||
Jasne, tylko, że Inoue do tej pory lał samych bumów. Jedna poważna walka > zero poważnych walk.
Kołodziej też rewelacyjnie wyglądał... |
|||
30-09-2017, 11:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2017 11:27 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Faktycznie Rigondeaux to papierowy mistrz, pewnie z tego powodu Santa Cruz, Frampton czy Łomaczenko przez kilka lat nie pamiętali jak wymawia się jego nazwisko.
Najbardziej papierowym mistrzem był Kovalev, błyszczał na tle średniaków i został zweryfikowany przez super średniego "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
30-09-2017, 11:32 PM
|
|||
|
|||
A Lara ? Sytuacja ala Rigo, walczy raz na ruski rok,
pas WBA w junior średniej się kiśi, ostatni rywale sorry ale to druga liga, od czasu kontrowersyjnej przegranej z Alvarezem stoi w miejscu, nawet w top 10 P4P go nie umieszczają, tak naprawdę resume nie powala, umiejętności wielkie jak Rigo no ale stoi okropnie. Można użyć określenia papierowy mistrz? |
|||
01-10-2017, 08:36 AM
|
|||
|
|||
Krychu, ja to cie pobije za tego Kowaliowa Najlepszy przeciwnik Stevensona nie prezentował takiego poziomu, co najsłabszy Kowaliowa, ale oczywiście to Rusek obijał patałachow Pascal x2, Hopkins, Chilemba - co za bumy!!
|
|||
01-10-2017, 08:56 AM
|
|||
|
|||
i ten papierowy mistrz Kovalev przegrywa minimalnie (kontrowersyjnie?) z Wardem dając mu tym samym najtrudniejszą walkę w karierze
http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
01-10-2017, 09:27 AM
|
|||
|
|||
Lara odbebnia obowiazkowe obrony wiec pasa nie kisi, na pewno nie jest przeplacony i nie unika starc z najlepszymim. Po prostu wyczyscil junior srednia w ktorej dopiero teraz dochodzi do przetasowan. Z duzych rywali zostali mu Charlo z ktorymi sie kumpluje i Andrade ktory jest dziwnie prowadzony. No i te mlode wilczki ale na to jest czas. To tak apropos katgorii z posta otwierajacego. Tak naprawde to "nie wiadomo o co chodzi" patrzac na dyskusje w temacie.
Podpisuje sie pod przykladem Inoue, na pewno towarzyszy mu hype niewspolmierny do resume |
|||
01-10-2017, 10:33 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2017 10:35 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Papierowym mistrzem i to zdecydowanie był Charles
Martin Właśnie jakieś przykłady z przeszłości też byłby dobre do tematu. |
|||
01-10-2017, 11:21 AM
|
|||
|
|||
@ Wietnam
Charles Martin zupełnie nie pasuje do założeń, które podałeś na początku wątku: unika walk z najlepszymi, kisi pasy. Martin od razu po zdobyciu pasa zaboksował z Joshuą, czyli z najlepszym. http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości