Conor McGregor
|
08-10-2018, 10:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Conor McGregor
Cały sparing Conora z Pauliem będzie wydany na Netflix, w końcu się dowiemy prawdy.
|
|||
27-03-2019, 02:55 PM
|
|||
|
|||
McGregor zakończył wczoraj karierę sportową.
Się okaże czy to szczera deklaracja, czy kolejny chwyt pod publiczkę (czym McGregor zajmuje się od jakichś dwóch lat). |
|||
27-03-2019, 04:00 PM
|
|||
|
|||
Pojawiają się też rzekome oskarżenia o gwałt którego
niby dokonał rok temu w Irlandii. Typ założył rodzinę ma dziecko, Kobietę a zachowuje się jeszcze gorzej aniżeli za młodszych lat, nie wiem czy to taki nieumiejętny PR bo w oktagonie od trzech lat nie wygrał jak i w ringu myślał że jak zarobił za Floyda 100 mln $ to już nie trzeba będzie nic robić, może i tak, ale i mówić o nim też przestali dlatego myślę że to wszystko jest pod ten PR i w tym roku wejdzie do ringu czy klatki, powiedzenie: "Nieważne jak ważne aby mówili" jest i będzie aktualne zawsze. |
|||
27-03-2019, 05:38 PM
|
|||
|
|||
Kobieta została zgwałcona i po roku sobie o tym przypomniała? Teraz można się spodziewać kilku innych, które oświadczą, że je zgwałcił 5, 10 i 20 lat temu. W dzisiejszych czasach normalka. Do Pulewa z kolei się czepili, że pocałował reporterkę, która przeprowadzała z nim wywiad. Czyli jak masz ochotę pocałować kobietę ( a ona bynajmniej nie ma nic przeciwko), to najpierw musisz zapierdalać do notariusza po jej pisemną zgodę potwierdzoną przez 2 świadków. Dobrze, że moja młodość minęła w bardziej normalnych czasach, bo dzisiaj świat dostał zbiorowej paranoi.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
28-03-2019, 04:58 PM
|
|||
|
|||
Gwałt? Jestem sceptyczny. I nie chodzi nawet o to, żebym uważał McGregora za jakiegoś świętoszka a o to, że o takie rzeczy dziwnym trafem oskarżani są bardzo bogaci ludzie, którzy naprawdę nie muszą nikogo gwałcić. Co więcej, oskarżenie pojawiło się stosunkowo późno po rzekomym zdarzeniu. Dlatego mi pachnie to wyłudzeniem, o tyle łatwiejszym, że Conorowi ostatnio odbija palma. Łazi nawalony i naćpany, zachowuje się jak małpiszon... Nie zdziwiłbym się, gdyby jakaś panienka celowo zaciągnęła go do łóżka, kiedy był zalany a potem, nawet i "w trakcie" zaczęła protestować, ze jednak nie. I "gwałt" gotowy. Ten sam przypadek co Kowalew, który dziwnym trafem chodzi sobie wolny, chociaż jakieś plastikowe monstrum też oskarżało go o różności...
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości