14.04.2017 Oxon Hill - Dmitry Biwoł vs Samuel Clarkson
|
14-04-2017, 09:08 AM
|
|||
|
|||
14.04.2017 Oxon Hill - Dmitry Biwoł vs Samuel Clarkson
Uważam, że całkiem całkiem niezła gala się szykuje. Nie tylko ze względu na bardzo lubianego przeze mnie Biwoła.
![]() Na gali wystąpią również m.in. Dawejko, Kuźmin oraz debiutujący na zawodowstwie Hasim Rahman Jr. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
14-04-2017, 12:08 PM
|
|||
|
|||
RE: 14.04.2017 Oxon Hill - Dmitry Biwoł vs Samuel Clarkson
Rahman jr walczy również z debiutantem, Ralphem Alexandrem o którym na boxrecu niewidomo nic,
Syn Rahmana widać jaki zasięg, wzrost czy z jakiej pozycji walczy. A ten Alexander kompletny anonim, prawdopodobnie jakiś kotlet. Skoro nawet sam Rahman Jr po walce z nim, tydzień później stoczy kolejny pojedynek 21 kwietnia. |
|||
14-04-2017, 02:07 PM
|
|||
|
|||
Dawejko i Kuźmin też z ogórami.
http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
14-04-2017, 03:34 PM
|
|||
|
|||
Ktoś z Was będzie czatował na galę? Ja jedynie wtedy, jakby złapała mnie bezsenność.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
15-04-2017, 04:54 AM
|
|||
|
|||
Oglądałem i nie żałuję wstawania po nocy. Biwoł zdeklasował solidnego przecież Clarcksona i pokazał boks jakby z innej planety. Czasami mam wrażenie, że on obiłby Warda, Kowalowa i Beterbijewa po kolei. Ciekawy był nokautujący cios. Nie było go widać i wydawało się, że Clarckson upadł po popchnięciu. Sędzia sygnalizuje, że nie ma nokdaunu, pokazuje Clarcksonowi, żeby wstawał, a ten ... chce, ale nie może. Dopiero po kilku sekundach zaczął go liczyć.
Kuźmin wygrał przed czasem, a Dawejko zaledwie zremisował z Rodneyem Hernandezem. http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
15-04-2017, 08:21 AM
|
|||
|
|||
Na powtórce zachowanie sędziego jest jednak trochę inne, niż to opisałem. Wrażenia są ulotne, ale nie zmienia to faktu, że cios był słabo zauważalny, a miał piorunujący efekt. Technika Biwoła robi na mnie wielkie wrażenie, większe niż Łomaczenki i Usyka najczęściej ostatnio wymienianych jako artystów ringu.
Młody Rahman wykończył rywala w 40 sekund. Może coś z niego będzie. http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
15-04-2017, 10:30 AM
|
|||
|
|||
Wychodzi na to, ze z tego Biwoła kawał zawodnika. Ciekawe jak potoczy się jego kariera, "ma papiery" by stać się gwiazdą światowego formatu.
|
|||
15-04-2017, 11:18 AM
|
|||
|
|||
Bawół powinien się dobrze sprzedawać w USA. Z takim stylem walki nie powinno to być trudne. Hugo, a co oni tutaj mówią o Fonfarze około 08.13 sekundy? "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
15-04-2017, 12:56 PM
|
|||
|
|||
Pytanie nie do mnie, ale z moich podstaw rosyjskiego tego co rozumiem to wymieniał komentator kogo mamy w kategorii
półciężkiej, ale walka z Fonrafą nie wchodzi w grę z racji tego że Biwoł jest teraz pierwszy w rankingu WBA i na celowniku Ward. Tak to zrozumiałem, Hugo zna lepiej RUS. Na pewno coś pokręćiłem |
|||
15-04-2017, 02:51 PM
|
|||
|
|||
Bardzo dobrze wygląda Biwol. Jest naprawdę fajnie wyszkolony technicznie, jednak w odróżnieniu od Łomaczenki czy Usyka, ma to większe przełożenie na jego akcje ofensywne. Natomiast zwrócił moją uwagę fakt, że Rosjanin jest bardzo silny fizycznie. W drugiej rundzie miała miejsce taka sytuacja, że Clarkson spróbował pójść do przodu i trochę przepchnąć Biwola. Odbił się jednak jak od ściany i ze spuszczoną głową wrócił do lin, bronić się przed szalonymi atakami przeciwnika.
Dobry chłopak. z ostatecznymi wnioskami wstrzymam się jednak do walki z kimś naprawdę bardzo dobrym. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości