Ankieta: Kto wygra - Łomaczenko czy Walters? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Łomaczenko PTS | 9 | 69.23% | |
Walters PTS | 0 | 0% | |
Łomaczenko szybkie KO (do 6 rundy) | 1 | 7.69% | |
Walters szybkie KO | 0 | 0% | |
Łomaczenko późne KO (po 6 rundzie) | 1 | 7.69% | |
Walters późne KO | 2 | 15.38% | |
Remis | 0 | 0% | |
Razem | 13 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Wasyl Łomaczenko vs Nicholas Walters [26 listopad 2016r. Cosmopolitan of Las Vegas]
|
25-11-2016, 10:35 AM
|
|||
|
|||
RE: Wasyl Łomaczenko vs Nicholas Walters [26 listopad 2016r. Cosmopolitan of Las Vegas]
Obejrzałem ostatnie trzy walki Łomaczenki.
Obejrzałem ostatnie dwie walki Waltersa. Walters miał rok przerwy. Stylowo Walters pasuje Łomaczence. Panowie, będzie pogrom. Będzie ukraiński błysk, popis i powtórka z Martineza, tak to widzę. Jakoś w przeciągu kilku godzin mój zapał na ten pojedynek przygasł... |
|||
25-11-2016, 09:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasyl Łomaczenko vs Nicholas Walters [26 listopad 2016r. Cosmopolitan of Las Vegas]
Dodatkowy smaczek to sędziowie.
Cytat:Komisja Sportowa Stanu Nevada (NSAC) nie przychyliła się do prośby promotora Boba Aruma i nie zmieniła składu sędziowskiego, jaki będzie pracował przy sobotniej walce o pas WBO wagi super piórkowej pomiędzy Wasylem Łomaczenką (6-1, 4 KO) i Nicholasem Waltersem (26-0-1, 21 KO).Aż jestem mega ciekaw, jak będzie wyglądała punktacja przede wszystkim ze strony pani Adelaide Byrd. |
|||
26-11-2016, 02:19 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2016 02:22 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Jazda Vasyl..
Arum 2000 jubileusz |
|||
26-11-2016, 11:50 AM
|
|||
|
|||
Dla mnie ta walka to zawód już na papierze, bo były wielkie szanse na Łomaczenko vs niesamowicie nieprzewidywalny Corrales, a tak Walters to spoko nazwisko, ale walka będzie "do jednej bramki".
|
|||
26-11-2016, 03:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2016 03:13 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Walka ze świetnymi nazwiskami, mistrzem świata. a hype na tą walkę bardzo nijaki,
sky Sports ani Box Nation nie pokazują gali, trudno się nawet dziwić bo karta jest blada, ważenie gdzieś w przychodni, promocja walki bardzo blada. Mam nadzieje że sam pojedynek jednak się obroni i o nim będą mówić więcej niż o pompowanej walce stulecia w kategorii pòłćiezkiej po której w kontekście mediów pozostaje bardziej niż aspekt sportowy( o którym już każdy zapomniał) , werdykt sędziwoski. Mam nadzieje że Hi-Tech pokaże klase, bo bez obijania w bawełnę, upatruje w nim nowego Pacquiao, właściwie już jest jego zastępcą. |
|||
26-11-2016, 06:22 PM
|
|||
|
|||
http://inter.ua/en/live
link do transmisji, kanał Inter od 4.00 na żywo. |
|||
26-11-2016, 06:31 PM
|
|||
|
|||
Ech, znowu 4 rano.
|
|||
26-11-2016, 06:40 PM
|
|||
|
|||
Undercard żalosny więc nie ma co siedzieć, jutro się zobaczy walkę na necie
|
|||
26-11-2016, 09:15 PM
|
|||
|
|||
Walters jest cholernie niedoceniany, lepiej dla niego bo może tylko zyskać. Skoro Wasyl nie radził sobie z fizycznością Salido ciekawi mnie jak będzie mu szło z większym, silniejszym i posiadającym nokautujący cios Waltersem. Przeczucie mówi mi, że Łoma w tej walce wyląduję na deskach, pytanie czy z nich wstanie i dociągnie zwycięstwo do końca.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
26-11-2016, 10:08 PM
|
|||
|
|||
Z Salido i kilkoma innymi Łomaczenko walczył w nieoptymalnej, za niskiej dla siebie kategorii. Chyba było to celowe, żeby potem iść w górę i docelowo dorobić się miana mistrza np. 4 kategorii. W super piórkowej przeciwko Martinezowi oglądaliśmy zdecydowanie najlepszego Łomaczenkę ze wszystkich jego profesjonalnych walk. Spodziewam się, że i dzisiaj będzie dokonały. Tak, czy owak wygra facet o nazwisku zaczynającym się na "Ło". Jak nie Łomaczenko, to Łolters.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości