| 
					Powietkin -Stiverne
				 | 
| 
					25-11-2016, 11:22 PM 
| 
 | |||
| RE: Powietkin -Stiverne Jaki Stiverne ma kołtun to jest przegięcie. Nie wiedziałem, że aż taki. Przy ważeniu chyba trzeba mu z 5 kilo odliczać przez te włosy. | |||
| 
					13-12-2016, 12:53 PM 
| 
 | |||
| RE: Powietkin -Stiverne 
					Transmisja gali w Eleven Sports. Chyba zaczyna podobać mi się ten kanał    | |||
| 
					13-12-2016, 02:07 PM 
| 
 | |||
					Dobrzi komentatorzy są na tym kanale, kto komentuje boks @Kubala.?
				 | |||
| 
					13-12-2016, 02:13 PM 
| 
 | |||
					Sulęcki komentował Parker-Andy Ruiz. Był bardzo stronniczy pod kątem Ruiza, ten drugi wcale nie mniej.
				 | |||
| 
					13-12-2016, 02:15 PM 
| 
 | |||
					Parkera z Ruizem komentowali Momot z ringpolska i Sulęcki. Nie było tragedii, ale, jak mówi @Gogolius, zdecydowanie sprzyjali w swoim komentarzu Ruizowi.
				 | |||
| 
					13-12-2016, 02:37 PM 
| 
 | |||
					Eleven bogatą ofertę ma coraz bardziej , teraz boks. Hopkins -Smith jr w Polsacie sport. | |||
| 
					13-12-2016, 10:08 PM 
| 
 | |||
					Bardzo dobrze, konkurencja pomiędzy dwoma stacjami będzie tylko z korzyścią dla nas, fanów pięściarstwa   . Kurwa ale to będą grzmoty, lepiej nie mrugać bo w każdej chwili może paść KO. Sasza jest moim faworytem ze względu na miejsce walki oraz dużą przewagę w umiejętnościach w walce w półdystansie.Stiverne to wciąż niebezpieczny zawodnik, Aleksander będzie na niego szedł czyli tak jak Bermane lubi. 61/39 dla Saszy. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					14-12-2016, 06:13 PM 
| 
 | |||
					Wszyscy analizują szanse pod względem sportowym. A tu być może umiejętności sportowe nie będą miały większego znaczenia, bo walka odbędzie się w Rosji. Albo sędziowie załatwią sprawę, albo u któregoś z zawodników wykryją doping. Tylko u którego? | |||
| 
					14-12-2016, 06:39 PM 
| 
 | |||
					Akurat jeśli chodzi o Rosję to nie przypominam sobie jakiegoś wałku i to w dłuższej perspektywie czasowej.  A pod kątem dopingu zostali już przebadani. http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie...bc-interim | |||
| 
					14-12-2016, 09:25 PM 
| 
 | |||
					Akurat....
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości