Kowalow vs Ward
|
04-11-2016, 12:14 AM
|
|||
|
|||
RE: Kowalow vs Ward
Jeżeli chodzi o samo zestawienie to zdecydowanie walka roku, jak nie dekady, dwóch prawdziwych mistrzów z krwi i kości, żadnej ściemy, pompowania balona, kontrowersyjnych werdyktów, taniego hype'u, po prostu dwóch wielkich, prawdziwych i poważnych pięściarzy. Czysty sport. Medialnie walka na pewno nie jest już tak wielka, a czy to będzie czysty sport to się okaże po werdykcie, ale sportowo to zestawienie po prostu rozpierdala wszystko, trudno o wyższy poziom sportowy jednocześnie przy mniejszym poziomie medialnego szajsu.
|
|||
14-11-2016, 10:09 PM
|
|||
|
|||
|
|||
14-11-2016, 11:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2016 11:20 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Już za kilka dni wszystko się wyjaśni, stary albo nowy król wagi pòłciężkiej.
|
|||
15-11-2016, 11:51 AM
|
|||
|
|||
Danie główne przysłoniło inne bardzo ciekawe starcie Chilemba vs Gwozdyk. Jak uważacie, Gwozdyk poradzi sobie z Chilembą? Jest chyba minimalnym faworytem tego pojedynku ale pewnie nieźle się będzie męczył.
|
|||
15-11-2016, 12:16 PM
|
|||
|
|||
Jak się nie będzie męczył z Chilembą to udowodni że jest w ścisłym topie półciężkiej.
Ale będzie. Może nawet nie wygra. Choć Isaac ma chyba jakieś problemy z motywacją. Ja już się nie mogę doczekać weekendu |
|||
15-11-2016, 12:18 PM
|
|||
|
|||
Ja bym jednak postawił na Chilembę w co-main evencie, ale jak znam boks, to werdykt pójdzie na konto Gvozdyka co by się nie działo.
|
|||
17-11-2016, 03:34 PM
|
|||
|
|||
do boju WARD!!!
|
|||
17-11-2016, 11:30 PM
|
|||
|
|||
Ja też jestem za SOG, ale im bliżej tej walki to mam przeczucie że te pojedynek będzie wyglądał tak samo jak Ruska z Pascalem,
obym się mylił, ale ta siła Krushera spycha i powoduje strach , nawet Taki gość jak Andre gdy poczuje siłę Kowaliowa cały jego misterny plan i taktyka pójdą że tak powiem się j×××ć. Oby jak najdłużej niwelował ataki Krushera , swoim kapitalnym timingiem i kontratakami, i nie kleił się w klincz do Ruska bo to będzie jak kopanie się z Ogierem. Nigdy nie przepadałem za technikami, ale w tym przypadku kibicuje Wardowi mocno, może też dlatego że nie lubię Kowaliowa Andre jest po prostu normalny, nigdy mu sodòwa nie odbiła, znakomity zawodnik ale i też gość poukładany, nie wiem czy to przez jego wiarę tak do końca. |
|||
18-11-2016, 09:30 AM
|
|||
|
|||
Kowaliow jakoś nie wygląda na większego od Warda. |
|||
18-11-2016, 02:50 PM
|
|||
|
|||
Nie mogę się doczekać, chociaż trochę sportu w tym biznesie. #teamSOG
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości