Polskie podwórko: bokserzy, promotorzy i gale
|
14-05-2016, 09:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2016 09:35 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: Polskie podwórko: bokserzy, promotorzy i gale
Rusiewicz to fajny skalp na ten etap kariery. Mam nadzieję, że Grabowski nie za szybko rzuci Balskiego na mocnych rywali - chłopak potrzebuje szlifów i walk, w których będzie mógł się czegoś nauczyć. Ma mocny cios i potrafi skontrować - to już coś, jak na polskie podwórko, choć rewelacji nie ma. Choć ten Wilczewski w narożniku jakoś nie przekonuje...
|
|||
14-05-2016, 09:40 PM
|
|||
|
|||
Inteligencja, dobra technika, koordynacja. Sasza Sidorenko (4-0) zgodnie z planem wypunktowała swoją przeciwniczkę, Klaudię Szymczak (2-8, 1 KO) na dystansie sześciu rund. Sympatyczna Sasza udowodniła, że niczym nie ustępuje obu Ewom - Piątkowskiej i Brodnickiej, a w opinii wielu ekspertów to właśnie ona jest upatrywana jako faworytka w starciu zarówno z jedną jak i drugą.
Mieszkająca obecnie w Warszawie Sidorenko rozpoczęła walkę z podopieczną Irosława Batowicza z Silesia Boxing spokojnie, jednak od początku widać było jej walory pod względem technicznym. Sasza nie szukała na siłę nokautu, nie szukała bójki, za to spokojnie boksowała i od czasu do czasu wyprowadzała mocniejsze uderzenia. Wygrała wszystkie starcia i sędziowie nie mieli żadnych problemów z punktacją. Wszyscy zgodnie wypunktowali jej zwycięstwo (60-54, 60-54, 60-54). Kubala, główna nie zgadza się Twoją opinią Wg mnie Rusiewicz jak na taki etap kariery to skalp bardzo, bardzo dobry. Jest jakiś promyk na tej gali |
|||
14-05-2016, 09:54 PM
|
|||
|
|||
Ja pierdziele ale teraz spaślaki walczą... Czy to jeszcze boks czy to już sumo?
|
|||
14-05-2016, 10:10 PM
|
|||
|
|||
Siwy vs Bunga - walka na poziomie Gerleckiego z Palko...
Ta gala przypomina mi gale KP sprzed dziesięciu lat, gdzie na undercardzie walczyli Polacy z mięsem armatnim ze Słowacji/Węgier/Łotwy/Czech, a w walce wieczoru bił się jakiś local hero z journeymanem. |
|||
14-05-2016, 11:19 PM
|
|||
|
|||
Tak skomentuje walkę Wacha
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
14-05-2016, 11:20 PM
|
|||
|
|||
Wach ledwo, ledwo, co pokonał tego buma z Brazylii. Gość z walki na walkę jest coraz gorszy.
|
|||
14-05-2016, 11:24 PM
|
|||
|
|||
Jak dla mnie to on tej walki nie wygrał, remis max XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
14-05-2016, 11:27 PM
|
|||
|
|||
Właśnie całej nie oglądałem i jak ogłaszali werdykt to nie byłem pewien zwycięstwa Wacha, a po jego postawie było widać, że on też tego nie był pewien.
|
|||
14-05-2016, 11:40 PM
|
|||
|
|||
Niech ktoś napisze, co się działo, bo widzę, że ładne kwiatki mnie ominęły
|
|||
14-05-2016, 11:44 PM
|
|||
|
|||
Na Wacha to szkoda oczu, dobrze że tego nie oglądałem.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości