Haye vs Gjergjaj
|
22-05-2016, 08:36 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2016 08:38 AM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Haye vs Gjergjaj
Najgorsze jest to, ze to nie koniec cyrków w wykonaniu Haye'a. Teraz stoczy walkę życia z Let's go champ...
|
|||
22-05-2016, 11:09 AM
|
|||
|
|||
Obejrzałem oba pojedynki. O Briggsie nie ma za bardzo co pisać. Od kilku(nastu) walk boksuje tak samo: obszerne, mocne bite haki na dół albo sierpowe na górę w przeciwnika, który tylko trzyma gardę. Zarate zadał chyba jeden konkretny, celny cios.
Gjergaj mnie zawiódł - nigdy go nie widziałem w akcji i zawsze na takich anonimów z perfekcyjnym rekordem patrzę trochę z przymrużeniem oka, ale można być balonem jak Kołodziej, a można ciągle człapać za podwójną gardą i pod publiczkę wyprowadzić jakiś jab co minutę bez żadnego sensu. Nokdauny po lewym prostym zawsze na propsie Ogólnie wczorajszy dzień bardzo rozczarowujący jak idzie o potyczki, trzeba nadrobić Takama z Parkerem. |
|||
22-05-2016, 11:26 AM
|
|||
|
|||
Walka Briggs'a już mi się bardziej podobała niż ta Haye'a. Bo Briggs wyszedł w wiadomym celu i muszę przyznać, że już po 3 sekundach miałem banana na twarzy, jak Briggs zaczął napierdzielać w Argentyńczyka jak w worek. XD Co innego walka David'a, który faktycznie robi z siebie wielką gwiazdę, która powraca na szczyt, a walczy tak naprawdę z samymi bumobijcami .
|
|||
22-05-2016, 01:23 PM
|
|||
|
|||
No tak, Briggs to cyrkowiec z założenia i takie show można mu wybaczyć, to jego wizytowka
Haye niby robi to samo, ale się kompromituje. |
|||
22-05-2016, 09:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2016 10:00 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Ale te haki briggsa są statyczne dosyć , Haye'a nawet nie pozwoli mu
do siebie podejść, Briggs jest spoko, fajny dziadek itp ale walka ze Żniwiarzem będzie do jednej bramki, może też być nokaut w późniejszych rundach na rozpompowanego już człapiącego ,Lets go champa wczoraj z Zarate poruszał się w tym krótkim czasie walki bardzo wolno, ruchy jego spokojnie przeczytał by także Wawrzyk, Najgorsze jest to że ludzie za te pjeczołowite wrześniowe show, zapłacą,. W UK. |
|||
23-05-2016, 02:36 PM
|
|||
|
|||
Mogę się założyć ze armata uspilaby cycusia...
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości