Waga cruiser - POLSKA
|
19-03-2016, 11:48 AM
|
|||
|
|||
Waga cruiser - POLSKA
W tej kategorii mamy bogactwo talentów. Zarówno spełnionych, jak i nie spełnionych.
Krzysztof Głowacki - aktualny mistrz świata Krzysztof Włodarczyk - były mistrz świata Mateusz Masternak - niedoszły mistrz świata? Michał Cieślak - przyszły mistrz świata? Jest jeszcze ambitny Łukasz Janik, twardy Łukasz Rusiewicz, mniej znany ale na razie bez porażki, 24-letni Nikodem Jeżewski, 30-letni Dariusz Skop, 25-letni Adam Balski i najmłodszy z nich wszystkich 22-letni Paweł Rafelski. |
|||
19-03-2016, 01:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Waga cruiser - POLSKA
Paweł Kołodziej
|
|||
19-03-2016, 01:48 PM
|
|||
|
|||
Jak mogło mi to wylecieć z głowy?
|
|||
19-03-2016, 04:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2016 04:16 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
Byłbym bardzo zadowolony gdybyśmy w każdej kategorii mieli ilościowo i jakościowo tylu zawodników co w cruiser.
|
|||
19-03-2016, 05:17 PM
|
|||
|
|||
Wtedy byśmy byli potęgą.
|
|||
19-03-2016, 05:38 PM
|
|||
|
|||
Żeby chociaż CW w której mamy tą naszą świte z Mistrzem na czele była tak samo popularna jak LHW ,
w USA, byłoby dobrze,. |
|||
19-03-2016, 05:52 PM
|
|||
|
|||
Tak właściwie to co dzieje się z Janikiem ?? Po laniu od Drozda odpuścił sobie boks ?
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
31-05-2016, 04:05 PM
|
|||
|
|||
(19-03-2016 05:52 PM)KrychuTMT napisał(a): Tak właściwie to co dzieje się z Janikiem ?? Po laniu od Drozda odpuścił sobie boks ?Minął już rok od tamtej walki a Janika jak nie ma tak nie ma. Tymczasem powoli do przejścia na zawodowstwo szykuje się kolejny Polak Michał Olaś. Na początek po jednej czy dwóch walkach na rozgrzewkę chciałby walki z Nikodem Jeżewski czy z Paweł Kołodziej. Widać wysoko mierzy. A Wy, co o nim myślicie? Jest w stanie w przyszłości namieszać? Ile w ogóle on ma lat? |
|||
31-05-2016, 06:35 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem ile (gdzieś znalazłem info że to rocznik 89 ale nie chcę mi się wierzyć by był tak stary )
ale widze że wpadki dpingowe już się za nim ciągną.... http://www.ringpolska.pl/boks-w-polsce/w...na-dopingu |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości