|
Waga cruiser - POLSKA
|
|
19-03-2016, 11:48 AM
|
|||
|
|||
|
Waga cruiser - POLSKA
W tej kategorii mamy bogactwo talentów. Zarówno spełnionych, jak i nie spełnionych.
Krzysztof Głowacki - aktualny mistrz świata Krzysztof Włodarczyk - były mistrz świata Mateusz Masternak - niedoszły mistrz świata? Michał Cieślak - przyszły mistrz świata? Jest jeszcze ambitny Łukasz Janik, twardy Łukasz Rusiewicz, mniej znany ale na razie bez porażki, 24-letni Nikodem Jeżewski, 30-letni Dariusz Skop, 25-letni Adam Balski i najmłodszy z nich wszystkich 22-letni Paweł Rafelski. |
|||
|
19-03-2016, 01:42 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Waga cruiser - POLSKA
Paweł Kołodziej
|
|||
|
19-03-2016, 01:48 PM
|
|||
|
|||
Jak mogło mi to wylecieć z głowy?
|
|||
|
19-03-2016, 04:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2016 04:16 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
|
Byłbym bardzo zadowolony gdybyśmy w każdej kategorii mieli ilościowo i jakościowo tylu zawodników co w cruiser.
|
|||
|
19-03-2016, 05:17 PM
|
|||
|
|||
|
Wtedy byśmy byli potęgą.
|
|||
|
19-03-2016, 05:38 PM
|
|||
|
|||
|
Żeby chociaż CW w której mamy tą naszą świte z Mistrzem na czele była tak samo popularna jak LHW ,
w USA, byłoby dobrze,. |
|||
|
19-03-2016, 05:52 PM
|
|||
|
|||
|
Tak właściwie to co dzieje się z Janikiem ?? Po laniu od Drozda odpuścił sobie boks ?
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka
|
|||
|
31-05-2016, 04:05 PM
|
|||
|
|||
(19-03-2016 05:52 PM)KrychuTMT napisał(a): Tak właściwie to co dzieje się z Janikiem ?? Po laniu od Drozda odpuścił sobie boks ?Minął już rok od tamtej walki a Janika jak nie ma tak nie ma. Tymczasem powoli do przejścia na zawodowstwo szykuje się kolejny Polak Michał Olaś. Na początek po jednej czy dwóch walkach na rozgrzewkę chciałby walki z Nikodem Jeżewski czy z Paweł Kołodziej. Widać wysoko mierzy. A Wy, co o nim myślicie? Jest w stanie w przyszłości namieszać? Ile w ogóle on ma lat? |
|||
|
31-05-2016, 06:35 PM
|
|||
|
|||
|
Nie wiem ile (gdzieś znalazłem info że to rocznik 89 ale nie chcę mi się wierzyć by był tak stary
)ale widze że wpadki dpingowe już się za nim ciągną.... http://www.ringpolska.pl/boks-w-polsce/w...na-dopingu |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Jak mogło mi to wylecieć z głowy?