Alvarez - Khan
|
27-03-2016, 10:18 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2016 10:50 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Alvarez - Khan
FAKE ? |
|||
27-03-2016, 11:06 PM
|
|||
|
|||
Wygląda jak doklejony do tego zdjęcia. I mocno powiększony zględem innych osób na zdjęciu więc wygląda jak roztrenowany ciężki
|
|||
27-03-2016, 11:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2016 11:11 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Tak,
Trzeba przyznać jednak że z takimi gabarytami w dniu walki miałby spore szanse stłamśić Cynamona samym bicepsem. |
|||
06-05-2016, 09:53 AM
|
|||
|
|||
Oscar De La Hoya robi co może, żeby wypromować pojedynek.
Teraz przywołuje przykład swojej porażki z Mannym, gdzie niby był większym zawodnikiem a został rozwalony w drobny mak. Różnica jest jednak taka, że to Khan tyje do Alvareza, który będzie walczył w swoim limicie. Oscar natomiast wracał dla Pacquaio do wagi sprzed wielu lat, po tym jak próbował się ze sporo większymi Mosleyem czy Hopkinsem |
|||
06-05-2016, 02:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Alvarez - Khan | |||
06-05-2016, 02:23 PM
|
|||
|
|||
Co za obłuda. Takie zestawienie szans robi superhero z Alvareza w oczach januszów tego świata. Już chyba Wade'owi z Gołowkinem ci "eksperci" dawali większe szanse
|
|||
06-05-2016, 04:35 PM
|
|||
|
|||
Przesadzili, to jest walka dwóch klasowych zawodników w której nie ma zdecydowanego faworyta.. Nie wiem jak zaślepionym trzeba być aby krytykować Saula, on ma dopiero 25 lat, a w jego resume znajdziemy takich asów jak Trout, Lara czy Cotto, a teraz walczy z Khanem. Nie mam wątpliwości, że jak Gołowkin "zasłuży sobie" na walkę z Canelo, to Kazach i cały pl boksnet się zdziwi i zobaczy na co stać tego młodego chłopaka. Tu chodzi o pieniądze, zarzucanie tchórzostwa facetowi który walczył na zawodowych ringach jako 15 letnie dziecko to jakaś kpina.. Szkoda, że 3/4 takich asów piszących takie farmazony miałoby problem z przebrnięciem przez pojedynczy trening, już nawet nie bokserski. #teamcanelo
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
06-05-2016, 05:07 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2016 05:08 PM przez Metzger.)
|
|||
|
|||
(06-05-2016 04:35 PM)KrychuTMT napisał(a): Przesadzili, to jest walka dwóch klasowych zawodników w której nie ma zdecydowanego faworyta.Nie przesadzili, bo brali pod uwagę nie tylko aspekt sportowy, ale też to, po czyjej stronie będą sędziowie. (06-05-2016 04:35 PM)KrychuTMT napisał(a): w jego resume znajdziemy takich asów jak Trout, Lara czy CottoA w resume Szpilki znajdziemy Jenningsa i Wildera. |
|||
06-05-2016, 06:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2016 06:04 PM przez TomaszX.)
|
|||
|
|||
Jak walka skończy się na punkty to bez względu na przebieg parę osub z tego forum krzyknie WAŁ Canelo powinien przegrać bo jest rudy.
Co do wałów na przeciwnikach Alvareza według tego forum Alvarez vs Trout 2 na Trouta , 3 na remis ,7 na Alvareza Alvarez vs Cotto 2 na Cotto, 3 na remis, 2 na Alvareza Alvarez vs Lara ( licząc tylko 1 karta na 1 osobę) 11 na Lare , 2 na remis , 0 na Alvareza Tak więc według użytkowników tego forum wałek był tylko jeden na korzyść Alvareza trzeba przyznać że duży ale tylko jeden. |
|||
06-05-2016, 06:31 PM
|
|||
|
|||
Jedynymi wałkiem w karierze Alvareza to był werdykt z Larą oraz 1 remisowa punktacja z FMJ. Z Troutem i Cotto wygrał zasłużenie, choć po zaciętych walkach.
http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości