| 

Huck-Głowacki

| 

| 

08-06-2015, 05:31 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Huck-Głowacki 

Martin, skąd takie info? Z tego co ja wiem, to nie zawalczą wcześniej niż listopad-grudzień, 19 grudnia jest podobno grany.

| 
		|||
| 

08-06-2015, 06:04 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Czytałem gdzieś....nie pamiętam gdzie...ale na pewno była mowa o lipcu.

| 
		|||
| 

08-06-2015, 08:52 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2015 08:53 PM przez Krzych.)

| 
		|||

| 
		|||
				(08-06-2015 05:31 PM)Sander napisał(a): Z tego co ja wiem, to nie zawalczą wcześniej niż listopad-grudzień, 19 grudnia jest podobno grany. Ale to w tym roku czy może dopiero w następnym, albo za dwa lata?  

| 
		|||
| 

08-06-2015, 09:29 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ten nowy sztab Hucka to chyba niezła prowizorka. Najlepiej jakby Marco poszedł do HW, a Głowacki bił się o wakat. Zobaczymy jak będzie, w każdym razie niedawno Wasilewski mówił, że negocjacje ze sztabem Bośniaka do łatwych nie należą.

| 
		|||
| 

09-06-2015, 10:38 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Tej walki nie będzie. Huck nie wie za co ma się zabrać po odejściu od Sauerlanda. Nikt nie jest chętny, żeby wyłożyć kasę za ten pojedynek, a szczególnie Haymon. Skończy się na tym, że Głowacki zawalczy o interim lub wakat.

| 
		|||
| 

12-06-2015, 07:42 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

"Don House, nowy trener mistrza świata WBO wagi junior ciężkiej Marco Hucka (38-2-1, 26 KO), zdradził w rozmowie z Boxingscene.com, że walka Niemca z Krzysztofem Głowackim (24-0, 15 KO) może odbyć się dopiero w sierpniu. Pojedynek pięściarzy ma być główną atrakcją jednej z letnich gal Premier Boxing Champions." 

http://www.ringpolska.pl Zaczyna denerwować mnie to przekładanie walki, najpierw miał być przełom maja/czerwca, później połowa czerwca, następnie lipiec, a teraz już jest mowa o sierpniu, a i tak dalej to nic pewnego.  | 
		|||
| 

16-06-2015, 09:24 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Zdaniem promotora Hucka do walki z Głowackim dojdzie 14 sierpnia na gali Tarver vs Cunningham. 

Oby to była ta ostateczna data.  | 
		|||
| 

16-06-2015, 10:43 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Zdaje się, że jest to w końcu ostateczna decyzja. Życzę Główce powodzenia w przygotowaniach, jak i w samej walce.

| 
		|||
| 

16-06-2015, 01:05 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Tarver-Cunningham? To ma być ta wielka dla Amerykanów i nie tylko walka, o której mówił Wasyl? W wywiadzie twierdził, że starcie Huck-Głowacki odbędzie się na wielkiej gali z wielką walką wieczoru, szczególnie dla Amerykanów. No to poleciał.

| 
		|||
| 

17-06-2015, 02:19 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dziwne jest to, że na boxrec podają, że to Włodarczyk ma walczyć z Huckiem. Perfidny błąd czy też wiedzą o czymś o czym my nie wiemy??

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości