| 
					Rękawice Evolution
				 | 
| 
					27-03-2015, 07:45 PM 
| 
 | |||
| RE: Rękawice Evolution 
					Okej ,dzięki za poradę, chyba sie skuszę na tą opcję
				 | |||
| 
					29-03-2015, 02:46 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2015 02:47 AM przez Krzych.)
| 
 | |||
					Kupiłem w końcu te: http://allegro.pl/show_item.php?item=5209288067 Zajebista sprawa. Materiał pierwsza klasa, super komfort, bardzo dobra ochrona, sporo miejsca na bandaże. W porównaniu z tymi Everlast Pro Elite to po prostu kosmos pod każdym względem. Nawet jak nie trenuję to miło je sobie na chwilę założyć dla komfortu, takie są dobre   ![[Obrazek: VWrnMgK.jpg]](http://i.imgur.com/VWrnMgK.jpg)  | |||
| 
					10-05-2015, 07:12 PM 
| 
 | |||
					Pierdolić te evolutiony, już mi się rozjebały XD.
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					10-05-2015, 07:19 PM 
| 
 | |||
					Ja używam teraz Benlee i powiem wam że dobre rękawice są,dobrze się układają,komfortowe,ładne   polecam | |||
| 
					10-05-2015, 07:22 PM 
| 
 | |||
					Bo masz kopyto jak Floyd <lol xmiliard>
				 | |||
| 
					10-05-2015, 07:26 PM 
| 
 | |||
					2/10 słabe prowo kurczaczku.
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					10-05-2015, 07:35 PM 
| 
 | |||
					Jakie prowo?Do kurw* nędzy ile się tu na czytałem że Floyd ma dobre uderzenie a nie bije mocno bo mu szkoda dłoni.W lzejszych kategoriach byl puncherem,więc gdzie tu prowokacja?Liczę na merytoryczną odpowiedź i że nie uciekniesz jak user @Krzych.
				 | |||
| 
					10-05-2015, 07:41 PM 
| 
 | |||
					"<lolxmiliard>" Bez tego odebrałbym Twoją wypowiedź jak swojego rodzaju komplement, w końcu  bić jak TBE po paru treningach to byłoby coś XDD.
| 
					10-05-2015, 07:43 PM 
| 
 | |||
					Tylko dziewczynie nie przypierdol (lol x48)
				 | |||
| 
					10-05-2015, 07:44 PM 
| 
 | |||
					Tylko Bóg może mnie sądzić.
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości