Golovkin vs Monroe
|
17-05-2015, 09:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Golovkin vs Monroe
A sorrry xD
Zapomniałem o tej walce ![]() No to było jak piszę, nie pamiętam kiedy wypunktowałem coś przeciwko GGG. Tzn teraz już pamiętam. ![]() Miałem na myśli walki na HBO od Proksy do teraz, chyba ciężko byłoby znaleźć przeciwko niemu rundę. |
|||
18-05-2015, 08:45 AM
|
|||
|
|||
Monroe o walkach Gołowkina z Canelo i Cotto :
"On prawdopodobnie pokona Cotto, ale myślę że z Canelo może mieć kłopoty, Canelo ma szybkie ręce i dobrze walczy na środku jest bardzo śilny, " Dlatego myślę że Gołowkin będzie miał trochę problemów, z Alvarezem, , uważam że Saul będzie trochę za szybki dla niego, , dlatego że moja szybkość sprawiała mu trochę problemów dziśiaj, a Canelo właśnie ma bardzo szybkie ręce, daje szansę Canelo jakby doszło do ich walki,GGG walczy w wielu elementach podobnie do Cotto,."" Pytanie od ode mnie ,, takie stwierdzenie wydał też pewien dziennikarz, czy uważacie że Canelo traci sporo sił przy zadawaniu ciosów,i z biegiem pojedynku powoduje to wypompowanie, , szczególnie w końcówkach walk,,? pozdro |
|||
18-05-2015, 08:54 AM
|
|||
|
|||
Ggg pokazał że jest Rzeznikiem. Oglądałem tylko skórt, wiec nie wiem jak dokładnie wyglądał przebieg walki. Podobała mi się walecznych Monroe i to ze wytrzymał tyle rund i sam potrafił wyprowadzić kilka mocnych ciosów na Grenadiego.
A Ggg wygrał w swoim stylu, zasypujac Monroe gradem ciosów. Canelo vs Golovkin! Chce to zobaczyć Do końca roku |
|||
18-05-2015, 10:26 AM
|
|||
|
|||
Lara od dłuższego czasu wyzywa GGG do walki. Czemu ten pojedynek jeszcze nie został sfinalizowany ?
|
|||
18-05-2015, 10:54 AM
|
|||
|
|||
Ja mam znacznie większa chrapkę na walkę Gołowkina z Canelo.
|
|||
18-05-2015, 11:27 AM
|
|||
|
|||
Jak Lara chce walczyć z Gołowkinem, to niech przejdzie do średniej. Dlaczego to Gołowkin miałby walczyć w nieoptymalnej dla siebie kategorii? On powiedział, że może to zrobić tylko raz, dla pojedynku z Floydem.
http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości