Drozd vs Włodarczyk II
|
15-05-2015, 05:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Drozd vs Włodarczyk II
No to mamy Janika zamiast Diabła. Zapowiada się kolejne moskiewskie polakobicie, bo sam Janik przyznał, że jest aktualnie w dość średniej formie.
|
|||
15-05-2015, 05:14 PM
|
|||
|
|||
No nie ma co się spodziewać może wygranej Łukasza,ale ja jestem dobrej myśli,on zrobi wszystko żeby wygrać,Do boju Janik !
|
|||
15-05-2015, 07:43 PM
|
|||
|
|||
Może to taka podpucha z tą formą, specjalnie tak gada, żeby uśpić czujność Rosjan .
|
|||
15-05-2015, 08:06 PM
|
|||
|
|||
Może jednak Janik przygotowywał się trochę dłużej,wszyscy widzieliśmy jak sprzeczne są uwagi Wasyla i Diablo gdzie jeden mówi że wszystko było znakomicie a drugi że po chwili mu powietrza brakowało.Nikt nie wie jak to wszystko na tym obozie przebiegało.
|
|||
16-05-2015, 01:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2015 01:43 PM przez Melvin.)
|
|||
|
|||
Kolejna ciekawa walka wypada z gali,a to za sprawą nieobecności Włocha Larghettiego,który miał się mierzyć z Czakijewem .Na jego miejsce wchodzi niejaki Junior Anthony Wright,którego w ogóle nie znam.Pięściarze zmierzą się o wakat IBO.Szkoda że tak się wszystko potoczyło,Włochowi dawałem szansę na popsucie krwi Czakijewowi i danie co najmniej dobrej walki,a tak czeka nas najpewniej następny nokaut na koncie Rosjanina .Teraz pozostaje się przez tydzień modlić żeby Diamentowemu nic się nie stało
Kolejna ciekawa walka wypada z gali,a to za sprawą nieobecności Włocha Larghettiego,który miał się mierzyć z Czakijewem .Na jego miejsce wchodzi niejaki Junior Anthony Wright,którego w ogóle nie znam.Pięściarze zmierzą się o wakat IBO.Szkoda że tak się wszystko potoczyło,Włochowi dawałem szansę na popsucie krwi Czakijewowi i danie co najmniej dobrej walki,a tak czeka nas najpewniej następny nokaut na koncie Rosjanina.Nadal i tak najbardziej czekam na Powietkin-Perez i trochę mnej na Janika no i teraz pozostaje się przez tydzień modlić żeby Diamentowemu nic się nie stało |
|||
19-05-2015, 09:47 PM
|
|||
|
|||
Gali nie będzie w Polskiej tv prawdopodobnie, napewno nie będzie w Polsacie sport.
|
|||
19-05-2015, 09:56 PM
|
|||
|
|||
Może Fightklub się skusi, pokazywał w końcu galę Lebiedieva z Kalengą. Jeśli nie, no to wracam do domu na weekend dopiero w sobotę
|
|||
20-05-2015, 07:51 AM
|
|||
|
|||
Zamiana Larghettiego na Wrighta to akurat nie jest taka zła wiadomość. Wright jest mniej sprawdzony, ale wydaje mi się bokserem o większym potencjale. Nie zmienia to faktu, że faworytem pozostanie Czachkijew.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
20-05-2015, 01:23 PM
|
|||
|
|||
Na livetv ru zapowiedź transmisji (streamy) jutro od 18.30
http://www.the-best-boxers.com |
|||
20-05-2015, 03:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2015 03:56 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Z gal w Rosji są zawsze bardzo dobre streamy.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości