Reputacja - tak czy nie?
|
05-01-2015, 06:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 07:00 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Reputacja - tak czy nie?
Kilka razy podważaliśmy na forum sens istnienia punktów reputacji. Zapraszam do sondy w której sami możemy o tym zdecydować. Jeśli uznamy je za zbędne, to Maynard je zlikwiduje. Zapraszam do dyskusji również na inne tematy związane z działaniem forum.
|
|||
05-01-2015, 07:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 07:02 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RE: Reputacja - tak czy nie?
Zjadłem psa, a kogo to obchodzi. Dla mnie mogą zostać, ale jeśli będziecie chcieli możecie też usunąć.
Ja chciałbym poruszyć pewną sprawę, mam przeglądarkę opery i nie wyświetla mi ikon pod postem: Wyślij prywatną wiadomość, Usuń post itd, macie tak samo>>?? http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
05-01-2015, 07:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 07:03 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Lubię cyferki.
@Bestia Tak. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
05-01-2015, 07:14 PM
|
|||
|
|||
Bestia, tak. I na IE i na Firefoksie i na chrome : P
to juz z rok będzie ten błąd Co do punktów reputacji, mnie nie rażą. Jak byłem nowy na forum to pomagały w zorientowaniu się między użytkownikami, ale z drugiej strony 2-3 tygodnie obserwacji postów daje to samo ; ) Z drugiej strony nie widzę negatywów tego systemu. |
|||
05-01-2015, 07:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 07:16 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Kilka osób argumentowało to jednak tym, że te numerki klasyfikują userów, że ten z 50 punktami jest "fajniejszy" niż ten co ma ich 10. Póki co idealny remis
|
|||
05-01-2015, 07:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 07:22 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Bardziej zainteresował bym się tym błędem z ikonkami, dodaj ankietę to się przekonamy co kto woli.
EDIT: Widzę ankieta już jest... http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
05-01-2015, 07:29 PM
|
|||
|
|||
Mężczyźni kłamią, kobiety kłamią, liczby nie.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
05-01-2015, 09:17 PM
|
|||
|
|||
Szczerze pisząc jest mi to obojętne. Jak ktoś chce, ten może dawać reputy, jak ktoś nie chce, to tego nie robi. Jeżeli faktycznie sporo userów ma z powodu punktów reputacji jakiekolwiek zgryzoty, to można to zlikwidować.
Choć w sumie nie rozumiem tego argumentu, że ten z 50 pkt jest fajniejszy, niż ten z 5... Nie spotkałem się na tym forum z dyskryminacją nowych userów, a wręcz przeciwnie. Nawet jeżeli pojawiają się użytkownicy, którzy zakładają konta po to, aby dowiedzieć się konkretnej rzeczy (metody treningu, buty do treningu, suplementacja, itp), to zawsze dostają odpowiedź. |
|||
05-01-2015, 09:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 09:23 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(05-01-2015 09:17 PM)redd napisał(a): Szczerze pisząc jest mi to obojętne. Jak ktoś chce, ten może dawać reputy, jak ktoś nie chce, to tego nie robi. Jeżeli faktycznie sporo userów ma z powodu punktów reputacji jakiekolwiek zgryzoty, to można to zlikwidować. Podpisuje sie od poczatku do konca pod tym co napisal kolega Redd. Nikt nikogo nie zmusza do przyznawania punktow. Punkty sa o tyle dobre, ze zawsze mozna wejsc w historie tych punkcikow i zobaczyc, za co dany user dostal +. Czasami sa to malo istotne posty, ale czasami mozna odswiezyc sobie fajna dyskusje. Dodam jeszcze, ze ja osobiscie problemow z punktami nie mam i nie widze powodow by je kasowac. |
|||
05-01-2015, 10:13 PM
|
|||
|
|||
@Bestia, Gogolius
Nie mam żadnego błędu z ikonkami, u mnie wszystko wygląda elegancko, ale wiem, o czym piszecie, bo miałem to samo na Chromie na jednym z laptopów przed formatem. Także to jakiś syf w przeglądarce, nie na forum. Co do punktów, poczekam na więcej opinii. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości