Reputacja - tak czy nie? - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: FORUM.BOKSER.ORG (/forum-4.html) +--- Dział: Pomysły i opinie (/forum-8.html) +--- Wątek: Reputacja - tak czy nie? (/thread-2226.html) |
Reputacja - tak czy nie? - Sander - 05-01-2015 06:58 PM Kilka razy podważaliśmy na forum sens istnienia punktów reputacji. Zapraszam do sondy w której sami możemy o tym zdecydować. Jeśli uznamy je za zbędne, to Maynard je zlikwiduje. Zapraszam do dyskusji również na inne tematy związane z działaniem forum. RE: Reputacja - tak czy nie? - BESTIA - 05-01-2015 07:00 PM Zjadłem psa, a kogo to obchodzi. Dla mnie mogą zostać, ale jeśli będziecie chcieli możecie też usunąć. Ja chciałbym poruszyć pewną sprawę, mam przeglądarkę opery i nie wyświetla mi ikon pod postem: Wyślij prywatną wiadomość, Usuń post itd, macie tak samo>>?? RE: Reputacja - tak czy nie? - KrychuTMT - 05-01-2015 07:01 PM Lubię cyferki. @Bestia Tak. RE: Reputacja - tak czy nie? - Gogolius - 05-01-2015 07:14 PM Bestia, tak. I na IE i na Firefoksie i na chrome : P to juz z rok będzie ten błąd Co do punktów reputacji, mnie nie rażą. Jak byłem nowy na forum to pomagały w zorientowaniu się między użytkownikami, ale z drugiej strony 2-3 tygodnie obserwacji postów daje to samo ; ) Z drugiej strony nie widzę negatywów tego systemu. RE: Reputacja - tak czy nie? - Sander - 05-01-2015 07:16 PM Kilka osób argumentowało to jednak tym, że te numerki klasyfikują userów, że ten z 50 punktami jest "fajniejszy" niż ten co ma ich 10. Póki co idealny remis RE: Reputacja - tak czy nie? - BESTIA - 05-01-2015 07:22 PM Bardziej zainteresował bym się tym błędem z ikonkami, dodaj ankietę to się przekonamy co kto woli. EDIT: Widzę ankieta już jest... RE: Reputacja - tak czy nie? - KrychuTMT - 05-01-2015 07:29 PM Mężczyźni kłamią, kobiety kłamią, liczby nie. RE: Reputacja - tak czy nie? - redd - 05-01-2015 09:17 PM Szczerze pisząc jest mi to obojętne. Jak ktoś chce, ten może dawać reputy, jak ktoś nie chce, to tego nie robi. Jeżeli faktycznie sporo userów ma z powodu punktów reputacji jakiekolwiek zgryzoty, to można to zlikwidować. Choć w sumie nie rozumiem tego argumentu, że ten z 50 pkt jest fajniejszy, niż ten z 5... Nie spotkałem się na tym forum z dyskryminacją nowych userów, a wręcz przeciwnie. Nawet jeżeli pojawiają się użytkownicy, którzy zakładają konta po to, aby dowiedzieć się konkretnej rzeczy (metody treningu, buty do treningu, suplementacja, itp), to zawsze dostają odpowiedź. RE: Reputacja - tak czy nie? - BMH - 05-01-2015 09:22 PM (05-01-2015 09:17 PM)redd napisał(a): Szczerze pisząc jest mi to obojętne. Jak ktoś chce, ten może dawać reputy, jak ktoś nie chce, to tego nie robi. Jeżeli faktycznie sporo userów ma z powodu punktów reputacji jakiekolwiek zgryzoty, to można to zlikwidować. Podpisuje sie od poczatku do konca pod tym co napisal kolega Redd. Nikt nikogo nie zmusza do przyznawania punktow. Punkty sa o tyle dobre, ze zawsze mozna wejsc w historie tych punkcikow i zobaczyc, za co dany user dostal +. Czasami sa to malo istotne posty, ale czasami mozna odswiezyc sobie fajna dyskusje. Dodam jeszcze, ze ja osobiscie problemow z punktami nie mam i nie widze powodow by je kasowac. RE: Reputacja - tak czy nie? - Maynard - 05-01-2015 10:13 PM @Bestia, Gogolius Nie mam żadnego błędu z ikonkami, u mnie wszystko wygląda elegancko, ale wiem, o czym piszecie, bo miałem to samo na Chromie na jednym z laptopów przed formatem. Także to jakiś syf w przeglądarce, nie na forum. Co do punktów, poczekam na więcej opinii. |