Propozycje odnośnie bokser.org, forum itp
|
22-01-2015, 04:32 PM
|
|||
|
|||
Propozycje odnośnie bokser.org, forum itp
Witajcie. Chciałbym napisać o tym, co z perspektywy mojej, czyli przeciętnego użytkownika, powinno być zmienione na portalu.
To takie moje sugestie które myślę, że uelastycznią portal. |
|||
22-01-2015, 05:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2015 05:31 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Propozycje odnośnie bokser.org, forum itp
(22-01-2015 04:32 PM)qwerty890 napisał(a): Witajcie. Chciałbym napisać o tym, co z perspektywy mojej, czyli przeciętnego użytkownika, powinno być zmienione na portalu.Odpisze jak to wyglada z mojej perspektywy. 1)Co to zmieni? 2)Jezeli komenatrz jest wart przeczytania, to mi nie przeszkadza dlugosc tego kometarza. Jak ktos ma cos madrego do powiedzenia, to zawsze chetnie czytam, niezaleznie od dlugosci. 3)Na glownej jest limit dlugosci posta(byc moze tu na forum tez..??). Moze wlasnie dlatego jestesmy zmuszeni czytac post pod postem(tyczy sie to forum)? 4)Byl pomysl zrobiania shotboxa na forum, ale byly problemy kolego. Umowilismy sie wiec, ze bedziemy pisac w offtopie jezeli cos nie ma zwiazku z tematami. 5)Nie zwracam uwagi na blogi. Wiec nie mam zdania na ten tamat. 6)Kazdy user w swoim profilu na forum ma historie swoich komentarzy, oraz wszystkich zalozonych tematow. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości