Tomasz Adamek vs Artur Szpilka
|
11-11-2014, 10:53 AM
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka
Powietkin zrobiłby z Adamkiem to co zrobił z Wawrzykiem nie oszukujmy się, właśnie m.in dlatego chciałem zwycięstwa Artura. Dobrze się stało, że Szpilka zwyciężył.
|
|||
11-11-2014, 11:15 AM
|
|||
|
|||
O, zagadka sie rozwiazala. Ta Ameryka jako miejsce walki troche mylila, a tu chodzilo o Povietkina.
No w takiej formie to by zostal Tomek zmieciony z ringu... |
|||
11-11-2014, 12:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2014 12:34 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Z jednej strony dobrze że przegrał, choć sam na pewno wolałby mieć porażkę z Povietkinem niż ze Szpilką. Plus potężna kasa za walkę z Rosjaninem. Ale to tylko pokazuje jak bardzo Adamek jest skończony, skoro mając w perspektywie taką walkę nie potrafił przycisnąć ze Szpilką i walczył tak jakby go w ogóle myślami nie było w ringu. Nawet mając Szpilkę przy linach nic nie robił, co było już tak frustrujące, że momentami chciałem tam wskoczyć i mu zajebać w łeb żeby się obudził. Jeżeli ktoś mając prawie milion za walkę z przeciętniakiem i kolejny milion jak nie więcej w perspektywie przy wygranej, za walkę z zawodnikiem z topu gdzie jest szansa na wywalczenie kolejnego title shota, nie potrafi się zmotywować, no to pora kończyć i to w trybie natychmiastowym.
|
|||
11-11-2014, 01:30 PM
|
|||
|
|||
Daliście się nabrać na tego Povetkina? przecież to tylko plotka puszczona przez Przemka G. Adamek sam wspomniał, że NIC o walce z Povetkinem nie wie.
|
|||
11-11-2014, 05:00 PM
|
|||
|
|||
Zgadzam się z RedHawkiem, wg mnie walka z Sasza to bajeczka. Gdyby tak miało być Adamek bardziej by się wysilil,zresztą o ilu ja już super hiper zajebistych rywalach Tomka nie słyszałem...
|
|||
11-11-2014, 05:30 PM
|
|||
|
|||
Pewnie Adamek był jednym z kilku pięściarzy, którzy byli brani pod uwagę jako potencjalni rywale dla Powietkina. Nikt nikomu pewnie nic nie obiecał, odbyły się jedynie wstępne rozmowy.
|
|||
11-11-2014, 06:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2014 06:08 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Co myślicie o tym że Adamek mógłby stoczyć w Polsce, , jeszcze jedną (pozegnalną) walkę z Dragonem Sosnowskim?Pożegnalna walka dla obu.Z werdyktem oczywiście
![]() |
|||
11-11-2014, 08:32 PM
|
|||
|
|||
Sosnowski dla Adamka? nie no bez przesady. Myślę, że walka z Rekowskim byłaby fajna. Tak czy siak nie chciałbym już Adamka zobaczyć w ringu... chyba, że w roli trenera. Co powiedzielibyście na to żeby Adamek zabrał Szpilkę do USA i zaczął go trenować? Szpilka zaczyna osiągać sukcesy w USA, odwraca się od Adamka, dochodzi do bójki między nimi pod pobliskim barem i Adamek rewanżuje się Arturowi w ulicznej bójce?
|
|||
11-11-2014, 08:57 PM
|
|||
|
|||
(11-11-2014 08:32 PM)RedHawk napisał(a): Co powiedzielibyście na to żeby Adamek zabrał Szpilkę do USA i zaczął go trenować? Szpilka zaczyna osiągać sukcesy w USA, odwraca się od Adamka, dochodzi do bójki między nimi pod pobliskim barem i Adamek rewanżuje się Arturowi w ulicznej bójce? @RedHawk Co Ty pijesz? |
|||
11-11-2014, 09:02 PM
|
|||
|
|||
Myślę, że Adamek mógłby się poczuć obrażony taką propozycją.
![]() Co do trenerki, to nie wiem, czy ktoś taki jak Tomek potrafiłby przekazać swoją wiedzę. Facet ma ogromne problemy z rozwijaniem swoich myśli. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości