Tomasz Adamek vs Artur Szpilka
|
05-11-2014, 02:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka
Żadnych kontrowersji nie było.
|
|||
05-11-2014, 02:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 02:41 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
No to jeśli słowa Garczarczyka są prawdą w moich oczach szala zwycięstwa zdecydowanie przechyliła się na stronę Adamka. Zagadkowy ten weekend, zmieniam zdanie jak chorągiewka
![]() Co do rywala to najbardziej stawiałbym na Arreolę, ale czy to jest rywal, którego każdy Polak zna i można by to nazwać wielką walką? Nie wiem, ale jak mówi Krzych, zapewne jest to ktoś z trójki Jennings, Arreola, Cunningham. EDIT Teraz tak myślę o USS. Chłop podejmuje każde wyzwanie, zbiera każdą złotówkę na operację swojej córki, walczył jakoś w pażdzierniku, więc w lutym byłby niezły termin. A nie dość, że zawsze pokonanie Adamka swoje oznacza, to jeszcze dzięki jego popularności i medialności w USA oraz masy kibiców za nim stojących, byłby to dla niego całkiem ciekawy wybór.. |
|||
05-11-2014, 03:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 03:27 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka | |||
05-11-2014, 03:23 PM
|
|||
|
|||
Arreola dopiero teraz wraca po laniu od Stiverne'a, poza tym musialby byc mega hajs zeby Adamek z nim zawalczyl. Sam Tomek mowi ze po Szpilce chce w 2-3 walkach doczlapac do ostatniej szansy mistrzowskiej.
Szanse mogloby mu dac zwyciestwo nad By-By, bo ten jest obowiazkowy dla Stiverne'a po Wilderze. Ale... no wlasnie, czy Bryant majac w perspektywie pewna walke o pas bedzie sie jeszcze mierzyl z top20 HW i mimo wszystko ryzykowal? Watpie i stawiam na USS bo to i znany kibicom bokser i walka w USA pasuje i rankingi tez by sie zgadzaly. |
|||
05-11-2014, 03:35 PM
|
|||
|
|||
@Wietnamskie
Mylisz sprawy... Pierwsza walka była wygrana przez Tomka, a nawet jak by Ci remis wychodził to chyba nie nazwiemy minimalnej wygranej wałkiem. Druga walka powinna iść dla USS, nie wiem o co chodzi dokładnie w Twoich wpisach. Cunn nie wygrał żadnej z walk z Adamkiem, nie wiem o którym wedykcie dla Amerykanina mówisz. |
|||
05-11-2014, 03:42 PM
|
|||
|
|||
Nie podniecajcie się. Garczarczyk ma na myśli rewanż Adamka z Gołotą.
http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
05-11-2014, 03:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 03:48 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Rewanż z McBridem
![]() Albo ewentualnie obrona pasu Polsatu z Gołotą. |
|||
05-11-2014, 04:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 04:42 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
(05-11-2014 03:35 PM)Sander napisał(a): @Wietnamskie o pojedynku w wadze ciężkiej,Moim zdaniem nie powinni przyznać wygranej Adamkowi sędziowie, remis byłby bardziej sprawiedliwy jezeli chodzi o Steva, Cunn może czuć się lekko oszukany, Jakie jest twoje zdanie?Lubie Adamka i mu kibicuje od wielu lat, ale dwóch sędziów było przekupionych, o żadnych wałkach nie pisałem powyżej,chodzi mi tylko o walke w ciężkiej, i o to że Cunn bardzo chciałby kolejnego pojedynku, bo jego obóz uważał wtedy że wynik walki jest kontrowersyjny,,, |
|||
05-11-2014, 04:58 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Mam na myśli kontowersyjny werdykt w strone Cunninghama Przyznaj, że brzmi to nadal enigmatycznie, mimo że mi wytłumaczyłeś ![]() Oczywiście, rewanż Adamek vs Cunningham powinien iść dla Steve'a. |
|||
05-11-2014, 05:11 PM
|
|||
|
|||
Nie no jaki rewanż z Gołotą
![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|