| 
					Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu?
				 | 
| 
					12-05-2014, 05:59 PM 
| 
 | |||
| RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? 
					RedHawk Pewnie przedawkował wode z parówek i mu szajba bije... ![[Obrazek: 2qiuy3c.jpg]](http://i52.tinypic.com/2qiuy3c.jpg)  | |||
| 
					12-05-2014, 06:02 PM 
| 
 | |||
					Joker - Mistrz photoshopa   Śmiejesz się z chłopaka, a może on naprawdę ma problemy? Rada ode mnie. Idź raz jeszcze, jeśli sytuacja się powtórzy - zgłaszaj to i zmieniaj i klub. Jeśli nie, pewnie chcieli cię sprawdzić  Ale ogólnie boks to sport kontaktowy, więc jak coś zbierzesz (tak w ramach normy) to normalne   | |||
| 
					12-05-2014, 06:06 PM 
| 
 | |||
					BMH napisał że trener go bił i do tego jemu się to podobało i to lubił. Może to jakaś forma masochizmu. Dodał jeszcze że „pajacował” I to „pajacowanie” zostało mu do dziś | |||
| 
					12-05-2014, 06:07 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2014 06:10 PM przez Joker.)
| 
 | |||
					Kubala Co do mnie?Co do mnie? KOlega @dedlx sam napisał cytuje , śmiejcie się śmiejcie, ale moja morda wygląda teraz jak dupa' po prostu zrobiłem wizualizacje obrażeń  I nie paint tylko specjalne programy do wizualizacji obrażeń   | |||
| 
					12-05-2014, 06:16 PM 
| 
 | |||
					hehe.. nic do ciebie   Po prostu zawsze śmiecham na takie przeróbki w photoshopie. One są takie śmieszne     | |||
| 
					12-05-2014, 06:22 PM 
| 
 | |||
					Mam problem z lewym pośladkiem program pokazuje że wizualizacja nie pełna bo brak mi danych co do siły ciosu   Gdybym tak miał maszyne do liczenia siły ciosu ehh... | |||
| 
					12-05-2014, 06:26 PM 
| 
 | |||
					Joker Każdy by chciał być choć przez chwilę RSC...  Ale poproś go, może sprzeda Ci jakąś sublicencję za 1000000 euro   | |||
| 
					12-05-2014, 06:30 PM 
| 
 | |||
					Spokojnie już wiem co zrobie   Starszy @Matysa ma radziecki sprzęt do mierzenia siły ciosu tylko nie wiem czy sprawny bo kalesony z całej zimy były w nim prane   | |||
| 
					12-05-2014, 06:30 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2014 06:32 PM przez RSC-2.)
| 
 | |||
					@Joker Ważniejszy jest program niż maszyna Możesz taki program sobie zamówić. "Pinnacle Pro 1+". Wyliczy nie tylko siłę ciosu ale i poziom inteligencji. Polecam | |||
| 
					12-05-2014, 06:33 PM 
| 
 | |||
					Dzięki kolego   Bo już miałem jechać do Matysa bo tą maszyne  Btw Co za obwarzanek usunął Ci mojego reputa?   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości