Rankingi - Heavyweight
|
04-02-2017, 10:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Rankingi - Heavyweight
Jeżeli ktoś przegrywa z Siwym to jest bumem, to już Arreola bardziej zasługuje na 3 pkt XD.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
04-02-2017, 10:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2017 10:50 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Jeżeli Takam dostał za Sprotta 3 punkty to Joshua za Kevina Johnsona również powinien. Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. Jedynie przyczepiłem się do Dimitrenko.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
04-02-2017, 11:08 PM
|
|||
|
|||
Przeciez Joshua rozwalil go w 2 rundy, wiec jest bumem, gdyby go meczyl pelny dystans to wtedy moze zasluzylby na 3 pkt
http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
04-02-2017, 11:17 PM
|
|||
|
|||
Rozumiem, świetna ironia.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
05-02-2017, 11:25 AM
|
|||
|
|||
No jak dla mnie nie tylko Arreola, ale nawet Gavern, Love, Johnson, Cornish, Tupou czy Peter bardziej zasługują na [3] niż Sprott. Brytyjczyk kiedyś był niezłym skalpem, ale jeśli bierzemy pod uwagę ostatnie dwa lata, to jest to zwykły bum.
Czy naprawdę w potencjalnej walce Arreola przegrałby ze Sprottem? |
|||
05-02-2017, 11:46 AM
|
|||
|
|||
Czyli po prostu Sprott 0 i po problemie.
|
|||
05-02-2017, 11:55 AM
|
|||
|
|||
Dobra, Sprott będzie warty zero, przekonaliście mnie. Wolę jemu obniżyć niż podwyższać komuś takiemu jak Peter.
Poleciałem na nazwisko |
|||
05-02-2017, 12:04 PM
|
|||
|
|||
(05-02-2017 11:55 AM)Gogolius napisał(a): Dobra, Sprott będzie warty zero, przekonaliście mnie. Wolę jemu obniżyć niż podwyższać komuś takiemu jak Peter.Obydwu podejrzewałbym o polskie pochodzenie. Sprott = Szprot, nie trzeba wyjaśniać dlaczego. Z kolei Peter to właściwie Samuel Okon Peter. Można więc o jego ojcostwo podejrzewać polskiego misjonarza nazwiskiem Okoń. http://www.the-best-boxers.com |
|||
05-02-2017, 01:04 PM
|
|||
|
|||
Tylko, że ja chyba rozumiem zamysł Gogoliusa, bo Takam zasłużył na te 3p chociażby zaciętą walką z Parkerem albo obiciem tych juorneymanów, którzy są takimi typowymi 2-kami, których w zestawieniu się nie uwzględnia.
|
|||
05-02-2017, 02:58 PM
|
|||
|
|||
No właśnie nie uwzględnianie "dwójek" w bilansie zwycięstw to dla mnie jedna ze słabości zasad rankingu Gogoliusa. Druga to znak równości pomiędzy efektownym nokautem i wymęczonym problematycznym zwycięstwem. Zobrazuje to na przykładzie dotyczącym wagi cruiser, który jednak ma odniesienie do wszystkich kategorii. Gassijew ma 0 punktów za zwycięstwo przez nokaut (ciężki) w 1 rundzie z Jordanem Shimmellem. To był oficjalny eliminator IBF i taki Shimmell to dla mnie co najmniej bokser za 2 punkty, a trzeci dołożyłbym za jakość wygranej.
Inna sprawa, że nie ma takiego algorytmu, do którego nie można by się przyczepić. http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości