| 
					Rankingi - Heavyweight
				 | 
| 
					04-02-2017, 10:44 PM 
| 
 | |||
| RE: Rankingi - Heavyweight 
					Jeżeli ktoś przegrywa z Siwym to jest bumem,  to już Arreola bardziej zasługuje na 3 pkt XD.
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					04-02-2017, 10:49 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2017 10:50 PM przez Wilczekstepowy.)
| 
 | |||
					Jeżeli Takam dostał za Sprotta 3 punkty to Joshua za Kevina Johnsona również powinien.   Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. Jedynie przyczepiłem się do Dimitrenko. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					04-02-2017, 11:08 PM 
| 
 | |||
					Przeciez Joshua rozwalil go w 2 rundy, wiec jest bumem, gdyby go meczyl pelny dystans to wtedy moze zasluzylby na 3 pkt
				 http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb | |||
| 
					04-02-2017, 11:17 PM 
| 
 | |||
					Rozumiem, świetna ironia.    "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					05-02-2017, 11:25 AM 
| 
 | |||
					No jak dla mnie nie tylko Arreola, ale nawet Gavern, Love, Johnson, Cornish, Tupou czy Peter bardziej zasługują na [3] niż Sprott. Brytyjczyk kiedyś był niezłym skalpem, ale jeśli bierzemy pod uwagę ostatnie dwa lata, to jest to zwykły bum.  Czy naprawdę w potencjalnej walce Arreola przegrałby ze Sprottem?   | |||
| 
					05-02-2017, 11:46 AM 
| 
 | |||
					Czyli po prostu Sprott 0 i po problemie.    | |||
| 
					05-02-2017, 11:55 AM 
| 
 | |||
					Dobra, Sprott będzie warty zero, przekonaliście mnie. Wolę jemu obniżyć niż podwyższać komuś takiemu jak Peter. Poleciałem na nazwisko   | |||
| 
					05-02-2017, 12:04 PM 
| 
 | |||
| RE: Rankingi - Heavyweight (05-02-2017 11:55 AM)Gogolius napisał(a): Dobra, Sprott będzie warty zero, przekonaliście mnie. Wolę jemu obniżyć niż podwyższać komuś takiemu jak Peter.Obydwu podejrzewałbym o polskie pochodzenie. Sprott = Szprot, nie trzeba wyjaśniać dlaczego. Z kolei Peter to właściwie Samuel Okon Peter. Można więc o jego ojcostwo podejrzewać polskiego misjonarza nazwiskiem Okoń.   http://www.the-best-boxers.com   | |||
| 
					05-02-2017, 01:04 PM 
| 
 | |||
					Tylko, że ja chyba rozumiem zamysł Gogoliusa, bo Takam zasłużył na te 3p chociażby zaciętą walką z Parkerem albo obiciem tych juorneymanów, którzy są takimi typowymi 2-kami, których w zestawieniu się nie uwzględnia.    | |||
| 
					05-02-2017, 02:58 PM 
| 
 | |||
					No właśnie nie uwzględnianie "dwójek" w bilansie zwycięstw to dla mnie jedna ze słabości zasad rankingu Gogoliusa. Druga to znak równości pomiędzy efektownym nokautem i wymęczonym problematycznym zwycięstwem. Zobrazuje to na przykładzie dotyczącym wagi cruiser, który jednak ma odniesienie do wszystkich kategorii. Gassijew ma 0 punktów za zwycięstwo  przez nokaut (ciężki) w 1 rundzie z Jordanem Shimmellem. To był oficjalny eliminator IBF i taki Shimmell to dla mnie co najmniej bokser za 2 punkty, a trzeci dołożyłbym za jakość wygranej. Inna sprawa, że nie ma takiego algorytmu, do którego nie można by się przyczepić. http://www.the-best-boxers.com   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości