| 
					Pacqiao - Marquez V !!
				 | 
| 
					01-04-2014, 09:10 AM 
| 
 | |||
| Pacqiao - Marquez V !! 
					Jak podają źródła zza oceanu 27 września bierzącego roku w słynnej Madison Square Garden dojdzie do 5tego legendarnego pojedynku Mannego Pacqiao z Manuelem Marquezem.  Zyskami z walki zainteresowani byli nie tylko zawodnicy jak i rekin biznesu Bob Arum. Oboje spotkali sie na ringu już czterokrotnie. 2razy ze wskazaniem na Filipiczyńka, jeden remis i brutalny nokaut ze strony Marqueza. 5walka powinna być rozstrzygająca choć nie zdziwi mnie że z tej strony JMM podchodzi tylko w kwesti pieniężnej a Manny chce zmazać ten brutalny nokaut z kariery. Jakie są wasze opinie na temat walki? ciekawe jak zaprezentuje sie undercard !ja czekam na wrzesień !! "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					01-04-2014, 09:29 AM 
| 
 | |||
| RE: Pacqiao - Marquez V !! 
					Pewnie no contest będzie, hehe    | |||
| 
					01-04-2014, 09:35 AM 
| 
 | |||
					Roach właśnie kręci taktyke pod tą propozycje.  ale serio mówie z tą walką. Cop mi wczoraj dał numery do chłopaków i Arum mówil że wszystko serioulsy dude. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					01-04-2014, 10:02 AM 
| 
 | |||
					Jezeli Pacquiao wygra z Bradleyem(czego wykluczyc nie mozna-Manny jest moim faworytem), a Marquez dostanie od Alvarado(dla mnie 50na50), to nie wiem czy Arum bedzie taki chetny na V walke..?
				 ![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif) | |||
| 
					01-04-2014, 12:00 PM 
| 
 | |||
					Jest to raczej żart z okazji 1 kwietnia. Główna orga milczy...
				 | |||
| 
					01-04-2014, 12:40 PM 
| 
 | |||
					No nie wiem, nie wiem.... coś mi się wydaje, że to żart prima aprillisowy, ale ręki sobie uciąć bym nie dał...
				 | |||
| 
					01-04-2014, 01:18 PM 
| 
 | |||
					Może to i żart na Prima Aprilis, ale Bob na pewno chciałby tej walki bo kasa będzie się zgadzać. Ja również chętnie zobaczę ich w ringu po raz piąty bo ich rywalizacja mi się nie przejadła. | |||
| 
					01-04-2014, 04:22 PM 
| 
 | |||
					Oj ile ja już dzisiaj "ciekawych" rzeczy przeczytałem na internecie...   | |||
| 
					01-04-2014, 05:05 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2014 06:18 PM przez kubala1122331.)
| 
 | |||
					Co prawda, to prawda   - Adamek - Wilder - Gołota - Briggs - Pacquiao - Marquez V - Kowalczyk biathlonistką Gdyby to wszystko było prawdą, byłoby nawet fajnie   | |||
| 
					01-04-2014, 05:14 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2014 05:16 PM przez Krzych.)
| 
 | |||
					Tiaaa... Obydwaj nie stoczyli jeszcze zaplanowanych walk a już jest data i miejsce walki... Bez przesady, to jest zbyt banalny żart.  Choć sama walka jest bardzo możliwa jeżeli i Marquez i Pacquiao wygrają swoje najbliższe walki. Co nie jest takie pewne bo Marquez może się rozsypać w każdej chwili a motywacji do walki z Alvarado za dużo pewnie nie ma i trudno się dziwić. Pacquiao za to ma takie same szanse i na porażkę i na wygraną. Pac-Marquez V to może być kolejna walka na szczycie o pas albo pożegnalna walka dwóch przegranych. Ta walka się w sumie nie odbędzie tylko jak Manny przegra a Marquez wygra. W każdym innym przypadku do niej dojdzie, tym bardziej jak tylko Marquez przegra. Bardziej będzie chciał ostatniej dużej kasy+Pacquiao lubuje się w walkach z zawodnikami z porażką w ostatniej walce. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości