Froch-Groves II - Wielki rewanż
|
26-05-2014, 01:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż
http://www.bokser.org/content/2014/05/26...mobile.jsp
(jak to to co wyslal BMH to sorry, ale na komorce mi sie nie wczytuja filmiki ![]() Froch potrafi kontrolowac bicie swojego serca - to dlatego tego skurczyflaka sie nie da polozyc, bo facet zmusza swoje serce do dodatkowej pracy. Oj mysle ze z Grovesa to niewiele zostanie, bedzie jak kawalek metalu wrzucony do prasy hydraulicznej. Ale to jeszcze troche do soboty ; ) |
|||
26-05-2014, 02:18 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2014 02:58 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Na youtube jest ten program. Zobaczymy jak to wszystko wyglądało w praktyce.
Ale oni seplenią. To już Marqueza albo Pacquiao mówiących po angielsku łatwiej zrozumieć niż ich ![]() Groves został zniszczony na tym face offie. Wyglądał jak kompletny przygłup. Froch go po prostu zjadł. Nie wiadomo jak to wpłynie na wydarzenia w ringu ale Froch jest o wiele spokojniejszy, poukładany, pewny siebie. Do tego dochodzi ogromne doświadczenie. Groves nie wiedzieć czemu jest o wiele bardziej rozkojarzony i pogubiony niż przed pierwszą walką, a przecież powinno być dokładnie odwrotnie. Zaczyna się robić ciekawie. Z jednej strony Groves ma przewagę w każdym najmniejszym elemencie sztuki bokserskiej a z drugiej strony Froch zyskuje coraz większą przewagę psychologiczną. A zrozumiałem z tego i tak połowę, co najwyżej ![]() ![]() |
|||
30-05-2014, 09:00 AM
|
|||
|
|||
Za*ebiste promo(GP)
![]() |
|||
30-05-2014, 04:12 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014 04:27 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Ważenie na żywo: https://www.youtube.com/watch?v=0EpDdf3My6c#t=7663. Albo już po, sam nie wiem
![]() Już po ale jest zapis HD. Fizycznie obaj wyglądają lepiej niż za pierwszym razem, szczególnie Groves. W ringu niewiele się może zmienić, umiejętności i talent Grovesa kontra twardość i doświadzenie Frocha. |
|||
30-05-2014, 04:36 PM
|
|||
|
|||
Ja liczę na Grovesa, zastanawiam się czy nie postawić na konkurencji całej kasy na niego.
Będzie wojna to pewne. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
30-05-2014, 04:39 PM
|
|||
|
|||
Ja tez mialem dzis dylemat. Ostatecznie postawilem na Frocha, ale zrobilem to bez wiekszego przekonania.
![]() |
|||
30-05-2014, 04:47 PM
|
|||
|
|||
Szykuje się wielka walka! Nie mogę się już jej doczekać. Stawiam na Grovesa, ale tylko wirtualne pieniądze, prawdziwych bym nie zaryzykował.
|
|||
30-05-2014, 04:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014 04:51 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
![]() Czym go karmią ? |
|||
30-05-2014, 04:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014 04:55 PM przez RedHawk.)
|
|||
|
|||
To są kur*a żarty... taka walka a pokazują ją jakiś kanał Canal+family.... ehh pewnie o jej wyniku dowiem się z jakiegoś newsa na bokser.org. To samo Povetkin-Charr...
Joshua powoli zaczyna wyglądać jak kulturysta... oby nie przesadził z tą masą mięśniową... to go tylko nie potrzebnie spowolni i zrobi z niego muła. |
|||
30-05-2014, 04:57 PM
|
|||
|
|||
@RH
Canal+Family bardzo porządny kanał, o co Ci chodzi? ![]() Walka na stadionie Wembley przy 80 tysiącach widzów to będzie coś... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości