Kliczko vs Leapai
|
03-02-2014, 05:46 PM
|
|||
|
|||
Kliczko vs Leapai
Kolejnym po Saszy Powietkinie rywalem ( czyt. ofiarą ) Władimira Kliczki ma być Alex Leapai. Pięściarz z Antypodów zasłynął w w roku ubiegłym przede wszystkim z pokonania rosyjskiej nadziei królewskiej kategorii Denisa Bojcowa. Walka odbędzie się w królestwie Felixa Sturma czyli w Oberhausen, a konkretniej w hali Koenig-Pilsener Arena. Co sądzicie o tym pojedynku. Łatwa robota dla Władzi czy może potomek Aborygenów sprawi sensację ?
![]() |
|||
03-02-2014, 05:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Leapai
Żadnej sensacji nie będzie. Zdziwię się jak Kliczko go nie znokautuje. Niestety walka nie wzbudza jakiś większych emocji, ale tutaj mamy do czynienia z obroną obowiązkową...więc żale tym razem nie do pana Władymira.
Mam nadzieję, że kolejny rywal (ofiara, jak słusznie zauważył autor tego wątku) to będzie ktoś lepszy np. Pulew. |
|||
03-02-2014, 06:00 PM
|
|||
|
|||
Dobra Dobra. Pulew też wygrał eliminator do IBF już w sierpniu. Walka z Bułgarem to opcja 10x ciekawsza niż ten Anty(MISTRZ)pod.
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
03-02-2014, 06:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014 07:43 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Wole sto razy takiego twardego i ambitnego Leapai, niz Pianete, Mormecka, Rahmana, czy wrak Brewstera. Z tych ktorzy sie pchaja po wyplate od Wowy, to tak samo... lepszy Leapai, niz Boytsov, Adamek, czy Helenius. Alex, nie ma warunkow, ale mentalonoscia dorownuje wielu ciekawym zawodnikom z lat 90tych. Jasne, ze znalazlbym kilku mogacych bardziej zagrozic Wladkowi, jednak wybor Alexa, nie jest dla mnie zadna zenada(jak zapewne wielu napisze).
![]() ![]() |
|||
03-02-2014, 06:04 PM
|
|||
|
|||
Pojedynek Leapai vs Bojcow nie miał prawa być żadnym eliminatorem. To jest kpina po prostu. Czym Rosjanin zasłużył na walkę w eliminatorze? Bojcow od dawna prezentował się tragicznie a rywale Leapaia przed starciem eliminacyjnym to byli po prostu przebierańcy. Teraz to już nie ma co narzekać bo Alex wygrał eliminator i zakończył dyskusję. Skandalem było usankcjonowanie jako eliminator walki Leapai vs Bojcow.
|
|||
03-02-2014, 06:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014 06:08 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(03-02-2014 06:04 PM)Sander napisał(a): Pojedynek Leapai vs Bojcow nie miał prawa być żadnym eliminatorem. To Denis, nie byl na pierwszym/drugim miejscu do ktoregos z pasow, ktore ma Wladek? ![]() |
|||
03-02-2014, 06:10 PM
|
|||
|
|||
Może i był. Mówię o stronie jakby to powiedzieć sportowej. Rankingi to już inna sprawa.
|
|||
03-02-2014, 07:55 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014 07:55 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Wladek i dobor rywali od strony sportowej?
![]() ![]() |
|||
03-02-2014, 08:01 PM
|
|||
|
|||
Ale jak federacje będą mu do eliminatorów wystawiać Leapaia czy Bojcowa to interwencja brata nie będzie potrzebna.
O wiele bardziej interesują mnie takie walki jak Fury vs Cunningham, Szpilka vs Jennings, Arreola vs Stiverne czy Chisora vs Haye. To Ci pięściarze sprawaili/sprawiają, że ta kategoria jeszcze nie zdechła. Jeszcze Perez, Takam i kilku kolesi pozostaje w orbicie moich zainteresowań. A Wlad i te jego obrony to interesują chyba tylko Niemców i Ukraińców. |
|||
03-02-2014, 08:15 PM
|
|||
|
|||
Sander
I BlackDoga ![]() Lepai przypomina mi troche Tue ale to nawet w połowie nie jest pieściarz pokroju Davida.Co do walki obstawiam na punkty wysoko dla Klinczki po ekscytującej walce w formule zapasów.Chciałbym żeby Leapai złapał Władka jakimś czyściochem ale to raczej nie realne. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości