MMA
|
02-10-2013, 08:33 PM
|
|||
|
|||
RE: MMA
Popek to też freak , bo jest znany , z tego ,że jest "raperem" i tnie się po twarzy .
Szkoda , że Popka nie mogą zaprosić na jakąś gale w Polsce "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
02-10-2013, 08:38 PM
|
|||
|
|||
Krychu
Kto to jest ten Popek? |
|||
02-10-2013, 08:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2013 08:42 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Popek : Greatest Hits Dżejkobie , te filmiki wszystko Ci wyjaśnią. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
02-10-2013, 08:43 PM
|
|||
|
|||
Popek to król Albanii.
|
|||
02-10-2013, 08:45 PM
|
|||
|
|||
Aha spoko. Tak myślałem
|
|||
04-10-2013, 09:30 AM
|
|||
|
|||
Bob Sapp vs Marcin Świtalski na MMA FIGHTERS CLUB w Inowrocławiu.
|
|||
04-10-2013, 12:35 PM
|
|||
|
|||
Walk z udziałem Sappa nie uznaje już jako potyczki MMA... raczej show, przedstawienia jak na jarmarkach z kukiełkami itd. Wzięty tylko po to żeby wypromować galę nazwiskiem. Walczyć z tym gościem to po prostu wstyd.
Podobno KSW jest zainteresowane dwoma najlepszymi zawodnikami MMA Attack, Grabowskim i Drwalem. Jeżeli udałoby im się ich ściągnąć na KSW to byłoby świetnie. Drwal vs Khalidov, Grabowski vs Bedorf to są walki za które warto dodatkowo zapłacić. |
|||
04-10-2013, 12:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2013 12:40 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
A to nie Drwala pan Lewandowski wyzywał od pajaców i przysięgał, że nigdy nie da mu szansy w KSW? Bo widziałem taki wywiad z tym bezpardonowo wyrażającym się panem.
Tak tak już jestem pewny. Cytuję : 'nie mam ochoty patrzeć na jego brzydki ryj' |
|||
04-10-2013, 12:42 PM
|
|||
|
|||
@Sander
Wiesz co, nie wiem bo szczerze mówiąc o tym nie słyszałem, ale z tego co wiem właściciele KSW bardzo chcą tych zawodników u siebie a teraz zadanie mają ułatwione bo MMA Attack przeżywa kryzys. Natomiast widziałem wypowiedź Drwala w którym mówił, że nie chce na razie nic mówić, ale propozycja od KSW rzeczywiście jest bardzo ciekawa. |
|||
04-10-2013, 12:53 PM
|
|||
|
|||
stsport.pl - oto ta wypowiedź.
„Do walki Mameda z Drwalem nigdy nie dojdzie, chyba, że Mamed przestanie dla nas pracować. Nie wiem, co o nim pisała prasa. Ja czytałem z nim (Drwalu) jeden wywiad, w którym powiedział, że robimy cyrk i jesteśmy pajacami. My mamy swoje małpy i nowego goryla do swojego cyrku nie potrzebujemy. Wydaje mi się, że ten człowiek nas obraził i nie mam ochoty z tym typem gadać. Nie mam ochoty dawać mu możliwości nawet 5% promocji. Nie mam ochoty patrzeć na jego brzydki ryj. KSW to ja i Maciek (Kawulski), jeżeli ktoś nam nadepnie na odcisk to jest to normalne i personalne (zagranie). Jesteśmy ludźmi, którzy tak samo odczuwają. On nas po prostu obraził i my nie pozostawiamy na nim suchej nitki i tyle. Czemu on się nagle pcha (do KSW), niech spierda…a. Miał swój cyrk na gali z Najmanem i Saletą, którymi gardził po czym, nagle był supportem po prostu jak leszcz i poszedł supportować walkę ludzi, którymi gardzi. Czasami wydaje mi się, że ci ludzie, którzy tak strasznie poważnie się wypowiadają mają te kalafiory, ale po prostu oni mają małe jaja. Nie mówię już o Najmanie, Saleta też słowa na wiatr rzuca, ale taki poważny fighter jakim jest Tomasz Drwal, jeżeli powiedział to, czemu on jest taki bezjajeczny? Ja jemu mogę powiedzieć, że nie zawalczysz u nas stary i choćbyś mi dawał bańkę to nie zawalczysz i koniec. I temat Drwala jest zamknięty.” |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości