siłownia/kulturystyka/bodybuilding
|
19-09-2013, 07:52 PM
|
|||
|
|||
RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding
@Roy Co do krety to się zgadzam . Dlaczego preferujesz interwały ?
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
19-09-2013, 07:53 PM
|
|||
|
|||
@Krychu
A jak biorę monohydrat to podleje? |
|||
19-09-2013, 07:57 PM
|
|||
|
|||
(19-09-2013 07:53 PM)RedHawk napisał(a): @Krychu Zależy od organizmu , ale tak może cie podlać .Tak jak wspomniałem ja i RJJ kreatyna jest zbędna przy redukcji , zamiast kreatyny lepiej kup kurczaka "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
19-09-2013, 08:01 PM
|
|||
|
|||
@KrychuMTMT
Ale ja nie skupiam się na redukcji. O wiele łatwiej będzie mi to zrobić gdy zrobi się ciepło. Teraz chce zbudować jak największą masę mięśniową. |
|||
19-09-2013, 08:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2013 08:07 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
(19-09-2013 07:52 PM)KrychuTMT napisał(a): @Roy Co do krety to się zgadzam . Dlaczego preferujesz interwały ? Sprawdzone przeze mnie te 25minut treningu rozkręca metabolizm na maksa, oczy dosłownie całe czarne i spalasz tłuszcz nie mal przy każdym wysiłku kiedy nawet wyrzucasz smieci! Polecam spacery i marsze po każdym treningu Dodatkowo świetnie poprawiają wydolnośc. Aeroby też są oczywiście świetnym wyjsciem tylko należy pamiętać że tłuszcz spala sie po 30minutach biegu a nie ciągłego truchtu a fat schodzi głównie z nóg bo miejscowe spalanie nie istnieje. Interwałów nie należy łączyć z siłką. zasada numer 1. bo szkoda mięśni RedHawk To czego Ty właściwie chcesz? piszesz o jednym a potem o drugim i co ma pogoda do odchudzania misiu kolorowy ? ide na meczyk "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
19-09-2013, 08:26 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
No to teraz zajmij się treningiem ,jedzonkiem ( proporcje gdzieś rozpisałem ) no i kreatynkę na masie możesz śmiało brać 5 g przed śniadaniem i 5g zaraz po treningu , w dni nie treningowe 5 g przed śniadaniem i 5g w ciągu dnia @Roy Interwały są piękne , sam kiedyś troszkę próbowałem i byłem wykończony ! Aeroby są dobre jeśli chodzi o fat i jeśli ktoś łatwo go łapie może je włączyć do treningu masowego ! "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
19-09-2013, 09:47 PM
|
|||
|
|||
A co panowie polecacie na masę? tak z 3-4 kg pasowało by mi przybrać.Gainery i trochę kreatyny wystarczy? bo sztangi hantle,drążki i tego typu rzeczy leżą i się kurzą,bo jakoś przy boksie nie było czasu nic podnosić.
|
|||
19-09-2013, 10:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2013 10:10 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Ja mam problem właśnie z łapami, nogi od biegania i piłki się wyrobiły.Jak byłem młodszy to robiłem dużo pompek wiec klata też dobrze rozbudowana, a plecy od drążka.Ogólnie korpus mam bardzo rozbudowany, katuje łapy, ale efekty są mało zadowalające.
EDIT. Czy kreatyna może działać negatywnie na nerki?? |
|||
19-09-2013, 10:12 PM
|
|||
|
|||
(19-09-2013 09:47 PM)terq napisał(a): A co panowie polecacie na masę? tak z 3-4 kg pasowało by mi przybrać.Gainery i trochę kreatyny wystarczy? bo sztangi hantle,drążki i tego typu rzeczy leżą i się kurzą,bo jakoś przy boksie nie było czasu nic podnosić. Białko to główny budulec mięsniowy. "Gainery"to głównie węgle i niewielka ilośc białka. żryj kurczoka,jajca,ryby i sery białe najlpeiej na kolacje. Nie zapominając o węglach ryże,makarony,płatki owsiane itp. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
19-09-2013, 10:15 PM
|
|||
|
|||
@Bestia
Kreatyna nie ma negatywnego wpływu na nerki Jakie ćwiczenia wykonujesz na biceps/triceps ? co ile zmieniasz plan ? "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości