Oceń utwór poprzednika
|
05-02-2014, 10:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Oceń utwór poprzednika
Może zmienię utwór, bo raczej ciężko komuś nie w temacie ocenić utwór, a komuś w temacie jeszcze ciężej
![]() Kojarzycie może zespół Turbo? Zespół wreszcie się odradza. Po odejściu legendarnego Grzegorza Kupczyka wydawało się, że zespół szybko się rozpadnie, jednak nowy wokalista, Tomasz Struszczyk, robi rzecz nieprawdopodobną i godnie zastępuje jeden z najlepszych głosów w historii naszej muzyki. Turbo wreszcie wróciło do korzeni, a najnowsza płyta to jedna z najlepszych wydanych w zeszłym roku, może nawet lepsza od "Imperium" Huntera? Ta piosenka to jak dla mnie mistrzostwo świata. Delektujcie się panowie polską muzyką na najwyższym światowym poziomie ![]() |
|||
07-02-2014, 03:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2014 03:55 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Calkowicie nie moj gust muzyczny. Jako, ze Cie Kubala lubie dam 3/10
http://www.youtube.com/watch?v=bulCwPF-A5c#t=11 ![]() |
|||
07-02-2014, 06:53 PM
|
|||
|
|||
6/10
Mam niezłą bekę z tego gościa. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
09-02-2014, 12:23 AM
|
|||
|
|||
5/10
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
11-02-2014, 05:35 PM
|
|||
|
|||
6/10
|
|||
11-02-2014, 06:40 PM
|
|||
|
|||
Zupełnie nie mój styl, trudno mi to strawić, 2.5/10
|
|||
12-02-2014, 03:42 AM
|
|||
|
|||
6/10 - czuję w tym oldschool
![]() |
|||
12-02-2014, 10:58 AM
|
|||
|
|||
6/10 - fajny bas na początek, niezły tekst, ogólnie w porządku utwór
|
|||
16-02-2014, 10:48 PM
|
|||
|
|||
Dobrze zagrane, ale to nie mój klimat, nie moja bajka. Ale w zasadzie przyjemnie się słuchało 5/10
Czarny kruk, panowie. Szukałem tej piosenki swego czasu na internecie i już byłem pewny, że jej nigdy nie usłyszę. Może dziś trochę tandetne, ale wychowałem się na tym, mam oryginalną kasetę, niestety już straszliwie zdartą. Szkoda, że w internecie są tylko 3 piosenki z tej płyty, ale lepsze to niż nic. Dzisiaj znalazłem i straszny sentyment powrócił... Ostatni raz słyszałem tą piosenką jakieś 10 lat temu. Echhhh... |
|||
17-02-2014, 01:33 PM
|
|||
|
|||
3.5/10 – zaczęło się nawet fajnie, ten bit był całkiem znośny, ale gdy doszło do refrenu – jakieś to takie banalnie sentymentalne. Myślę, że mogli ciut więcej wyciągnąć z tej piosenki. Wszystko wyłożone na tacy, nie ma nad czym się głowić, no i refren, który moim zdaniem jest najsłabszym punktem utworu. Wokalnie i muzycznie przeciętne.
Jak jesteśmy przy białych krukach – ostatnio wygrzebałem taki kawałek polskiej chłodnej fali. Ciekawy jak dla mnie, z naprawdę dobrym teledyskiem jak na tamte lata i totalnie niszową muzykę. Wprawdzie wokal jest taki sobie, a perkusista wali jak w kaloryfer, ale moim zdaniem ta piosenka ma klimat: |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości