Bokerskie przypadki
|
26-08-2013, 09:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Bokerskie przypadki
Cunn, Briggs (szczególnie druga mogła iść w obie strony), Chambers - tutaj też mogło być różnie. Równe walki zawsze dla niego, nierówne też a wałka na niekorzyść brak.
|
|||
26-08-2013, 09:28 PM
|
|||
|
|||
Cunningham wałek był, choć widziałem w boksie większe. Z Chambersem kontrowersji raczej nie ma. Może sędziowie trochę za wysoko punktowali, ale Adamek to wygrał. Walka z Briggsem mogła pójść w dwie strony, sam tak piszesz, więc wałka też raczej nie było.
Wielu bokserom bokserzy tak sprzyjali i ta twoja lista by musiała być o wiele nazwisk dłuższa, bo np. nawet takiemu Mayweatherowi sędziowie pomagali. Ale nie wnikam, twoja opinia, twoje prawo ![]() |
|||
26-08-2013, 09:34 PM
|
|||
|
|||
Raz mu wyraźnie pomogli a nie skrzywdzili nigdy.
Już niejeden dominował rywala bardziej niż Adamek - Chambersa, Cunna (nawet w I), Briggsa czy nawet Arreolę - a punktowo przegrywał. Adamek ma szczęście do sędziów. |
|||
26-08-2013, 09:43 PM
|
|||
|
|||
Nie można pisać, że Adamek ma szczęście do sędziów, bo go nie zwałowali
![]() Ale masz rację w jednym, taki Arslan zdecydowanie bardziej zdominował Hucka jak Adamek Arreolę czy Chambersa, a jednak przegrał ![]() |
|||
26-08-2013, 09:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-08-2013 09:56 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Było dużo okazji by go przekręcić a jednak zawsze jego ręka szła w górę. Walki z Dawsonem nie liczę bo to była jednostronna walka.
Po walce z Cunnem nabrałem wątpliwości co do pracy sędziów w walkach z jego udziałem. Kto wie czy Estrada, Arreola czy Eddie mogli pokonać Adamka inaczej niż przez TKO/KO. Kilka równych walk a werdykt zawsze dla Polaka.. |
|||
26-08-2013, 09:55 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-08-2013 09:57 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Cytat:Było dużo okazji by go przekręcić a jednak zawsze jego ręka szła w górę. Matko droga... Jak historia boksu pokazała nie raz, każda walka jest okazją, by kogoś zwałować. Trzeba tylko podziękować sędziom, że byli uczciwi, a nie zarzucać im, że sprzyjali Adamkowi, bo go... nie zwałowali: ) Nie rozumiem cię ![]() |
|||
26-08-2013, 09:57 PM
|
|||
|
|||
1.Równe walki zawsze dla niego.
2. Wał z Cunnem Dla mnie wystarczy. |
|||
26-08-2013, 10:03 PM
|
|||
|
|||
![]() OK, nie wnikam ![]() |
|||
26-08-2013, 10:13 PM
|
|||
|
|||
Masę bokserów można by tu wpisać ale Adamek też z przychylnością sędziów mi się kojarzy.
|
|||
26-08-2013, 10:15 PM
|
|||
|
|||
Właśnie o to mi chodziło, że idąc twoimi kryteriami to można dodać chyba nieskończoną liczbę bokserów: )
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości