Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS
|
24-08-2013, 01:42 AM
|
|||
|
|||
Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS
Można mówić, że pod względem sportowym było to kiepskie widowisko, ale działo się dużo. Po prostu ostra bijatyka pełna zwrotów akcji. Osobiście - świetnie mi się to oglądało:
ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
24-08-2013, 06:45 AM
|
|||
|
|||
RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS
fajna robota..
|
|||
24-08-2013, 09:38 AM
|
|||
|
|||
Pod względem emocjonalnym walka kapitalna. A czy pod względem umiejętności kiepska? Ja wiem, najwyższej jakości nie była, ale dało się to oglądać. Dla mnie to taki średni stan średni
![]() Filmik oczywiście świetny, jak zawsze, ale mam nadzieję, że w przeciwieństwie do AFPL, zostawiasz te swoje pliki na dysku? |
|||
24-08-2013, 10:17 PM
|
|||
|
|||
Nie mam. Ale nie zależy mi na nich jakoś szczególnie. Jak mi konto usuną to co ja będę z tymi moimi filmami robił? Sam oglądał nie będę : ).
ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
24-08-2013, 11:15 PM
|
|||
|
|||
Wiesz, ja bym gdzieś trzymał. Jak będziesz stary może będzie ci się chciało do nich wrócić i powspominać, albo pokazać swoim wnukom owoce twojej pracy w młodości
![]() |
|||
27-08-2013, 11:32 AM
|
|||
|
|||
jagodamalarczyk
Do pojedynku z Zimnochem nie dojdzie moim zdaniem. |
|||
29-08-2013, 08:56 AM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem Szpilka jest to rewelacyjnie prowadzony marketingowo przeciętny bokser, który w niedalekiej przyszłości zostanie gwałtownie sprowadzony na ziemię.
Walki z Zimnochem też bym się nie spodziewał w najbliższym czasie, zbyt duże ryzyko dla obozów, pewnie zawalczą jak stracą zera w rekordach podchodząc pod emeryturę bokserską. Oby wcześniej niż Saleta v Gołota ![]() Chyba, że Polsat tego zażąda... |
|||
29-08-2013, 10:50 AM
|
|||
|
|||
No właśnie. Jedyna szansa, aby doszło do tego pojedynku to naciski ze strony Polsatu. Oni wiedzą, że można na tym sporo zarobić, i że kibice taką walkę z pewnością kupią (z racji wcześniejszych wydarzeń). Wystarczy tylko "odgrzać" atmosferę i gotowe. Sądzę, że Polsatu nie będzie to interesowało, że jednemu z pięściarzy może to zaszkodzić. Bardziej patrzą pod kątem finansowym niż sportowym.
|
|||
29-08-2013, 11:10 AM
|
|||
|
|||
W aktualnościach jest wątek o tej walce
![]() |
|||
29-08-2013, 11:30 AM