![]() |
Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Ciekawe filmiki (/forum-30.html) +--- Wątek: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS (/thread-1327.html) |
Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - Splint3rPL - 24-08-2013 01:42 AM Można mówić, że pod względem sportowym było to kiepskie widowisko, ale działo się dużo. Po prostu ostra bijatyka pełna zwrotów akcji. Osobiście - świetnie mi się to oglądało: RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - kantemir - 24-08-2013 06:45 AM fajna robota.. RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - kubala1122331 - 24-08-2013 09:38 AM Pod względem emocjonalnym walka kapitalna. A czy pod względem umiejętności kiepska? Ja wiem, najwyższej jakości nie była, ale dało się to oglądać. Dla mnie to taki średni stan średni ![]() Filmik oczywiście świetny, jak zawsze, ale mam nadzieję, że w przeciwieństwie do AFPL, zostawiasz te swoje pliki na dysku? RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - Splint3rPL - 24-08-2013 10:17 PM Nie mam. Ale nie zależy mi na nich jakoś szczególnie. Jak mi konto usuną to co ja będę z tymi moimi filmami robił? Sam oglądał nie będę : ). RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - kubala1122331 - 24-08-2013 11:15 PM Wiesz, ja bym gdzieś trzymał. Jak będziesz stary może będzie ci się chciało do nich wrócić i powspominać, albo pokazać swoim wnukom owoce twojej pracy w młodości ![]() RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - Error - 27-08-2013 11:32 AM jagodamalarczyk Do pojedynku z Zimnochem nie dojdzie moim zdaniem. RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - cez - 29-08-2013 08:56 AM Moim zdaniem Szpilka jest to rewelacyjnie prowadzony marketingowo przeciętny bokser, który w niedalekiej przyszłości zostanie gwałtownie sprowadzony na ziemię. Walki z Zimnochem też bym się nie spodziewał w najbliższym czasie, zbyt duże ryzyko dla obozów, pewnie zawalczą jak stracą zera w rekordach podchodząc pod emeryturę bokserską. Oby wcześniej niż Saleta v Gołota ![]() Chyba, że Polsat tego zażąda... RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - Error - 29-08-2013 10:50 AM No właśnie. Jedyna szansa, aby doszło do tego pojedynku to naciski ze strony Polsatu. Oni wiedzą, że można na tym sporo zarobić, i że kibice taką walkę z pewnością kupią (z racji wcześniejszych wydarzeń). Wystarczy tylko "odgrzać" atmosferę i gotowe. Sądzę, że Polsatu nie będzie to interesowało, że jednemu z pięściarzy może to zaszkodzić. Bardziej patrzą pod kątem finansowym niż sportowym. RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - Sander - 29-08-2013 11:10 AM W aktualnościach jest wątek o tej walce ![]() RE: Artur Szpilka vs Mike Mollo II HIGHLIGHTS - Error - 29-08-2013 11:30 AM Dzięki za info. Jeszcze się oswajam z forum ![]() |