Siergiej Kowalow
|
03-12-2014, 04:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Siergiej Kowaliew
Chodziło mi o Stevenson-Pascal a nie Stevenson-Kovalev, dopiero teraz widzę, że jest źle napisane.
|
|||
03-12-2014, 04:49 PM
|
|||
|
|||
Ja jestem bardzo zadowolony bo nie cenie Pascala nizej od Adonisa. Podobal mi sie w walce z Bute gdzie pokazal kilka "myczkow" i moze dac Kovalevowi fajna walke. Siergiej nie jest tu wcale tak wielkim faworytem choc jak tak zahamowal poczynania Hopkinsa to ciekawe co wymysli Pascal.
|
|||
03-12-2014, 04:59 PM
|
|||
|
|||
Ja nawet uważałbym Pascala za minimalnego faworyta ze Stevensonem. Dlatego chciałbym tą walkę najpierw, a zwycięzca z Kovalevem.
|
|||
07-12-2014, 03:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2014 03:31 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
"- Myślę, że pojedynek mógłby się odbyć w przyszłym roku. Uważam Kowaliowa za niesamowitego punchera, jestem jego fanem. Ale Jurgena nie można lekceważyć. Jeśli spojrzeć na jego ostatnie walki, widać, że nauczył się nowych rzeczy. Ma siłę ciosu i instynkt zabójcy - powiedział Sauerland."
Jest to jedna z lepszych opcji dla Kovaleva bo pieniądze za walkę powinny być dobre zwłaszcza jeśli zawita do Niemiec. Najpierw jednak Pascal, a potem trzeba złapać kurczaka Adonisa. Jurgen nie ma tematu to wrzucam tutaj. |
|||
08-12-2014, 12:48 PM
|
|||
|
|||
Pascal nie wygral ostatniej walki zadajac cios po komendzie "stop" - walka uznana za no contest. Nie przeszkadza do jednak w doprowadzeniu do pojedynku Pascal-Kovalev. Nieoficjalnie panowie zawalcza w Kanadzie 14.03.2015
|
|||
21-03-2015, 08:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2015 08:39 PM przez Metzger.)
|
|||
|
|||
Artur Beterbijew oświadczył, że chętnie spotka z Kawaliowem, aby "po raz kolejny go pobić". Siergiej wyśmiał islamistę i powiedział, że kiedy razem sparowali, to tak go tłukł, że głowa odskakiwała mu aż do dupy, na co jest wielu świadków. Natomiast w oficjalnej walce amatorskiej zwałowano go, bo miał przeciwko sobie skorumpowany układ. Wytknął mu też, że "zesrał się" przed Chilembą.
W każdym razie ich potencjalna walka mogłaby być wyjątkowym widowiskiem. |
|||
21-03-2015, 08:52 PM
|
|||
|
|||
Kowaliow jak na siebie to daje radę w trashtalku, Beterbijewa też ładnie pocisnął, chciałbym zobaczyć potencjalną walkę i najlepiej wygraną Siergieja przez nokaut.
|
|||
21-03-2015, 11:10 PM
|
|||
|
|||
(21-03-2015 08:34 PM)Metzger napisał(a): kiedy razem sparowali, to tak go tłukł, że głowa odskakiwała mu aż do dupy, na co jest wielu świadków.Nie no, dawno już nie słyszałem tak dobrego tekstu. (21-03-2015 08:34 PM)Metzger napisał(a): W każdym razie ich potencjalna walka mogłaby być wyjątkowym widowiskiem.Już nie mogę się doczekać. |
|||
22-03-2015, 02:11 AM
|
|||
|
|||
Kovalev sobie coraz śmielej poczyna poza ringiem
|
|||
22-03-2015, 09:00 AM
|
|||
|
|||
To samo Gołowkin,w walce z Murrayem to pokazywał ale też poza ringiem zrobił się śmielszy.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości