ANIME
|
01-08-2013, 09:39 AM
|
|||
|
|||
RE: ANIME
Sander
Jeśli to prawda, odmieniłeś moje życie i zrujnowałeś moje marzenia ![]() |
|||
01-08-2013, 09:51 AM
|
|||
|
|||
@Adam
Nawet w rogalach Chipicao były naklejki ![]() |
|||
01-08-2013, 10:38 AM
|
|||
|
|||
To były czasy... pamiętam jak chodziłem do zerówki i oglądałem bajkę Bayblade czy jakoś tak. Oni mieli tam jakieś dyski co je puszczali na specjalną planszę i uderzały się na wzajem, ten który pierwszy się zatrzyma - przegrywa. Pewnego razu kolega przyniósł właśnie takie dyski do zerówki... byłem oczarowany
![]() |
|||
01-08-2013, 10:48 AM
|
|||
|
|||
Miałem to również. Te dyski były składane z plastiku a znaleźć je można było w chipsach. Ale można było kupić też oddzielnie takie duże, solidne dyski z zawleczką do napędu
![]() |
|||
01-08-2013, 11:03 AM
|
|||
|
|||
Tak,miały one taką plastikową linkę z ząbkami i się tam ją gdzieś wkładało, naciągało się i te dyski się kręciły
![]() ![]() |
|||
01-08-2013, 11:19 AM
|
|||
|
|||
A zbierał ktoś kiedyś karty YuGiOh (czy jakoś tak) , była do tego taka plansza z papieru. Pamiętam, że miałem ich bardzo dużo, ale opchnąłem koledze za dyszkę, albo karty z Dragon Balla w laysach.
|
|||
09-08-2013, 02:34 PM
|
|||
|
|||
Ja mam ponad 1500 kart Pokemon i nie wiecej poki co, bo nie mam kasy - tylko te stare zbieram (wydawane przez Wizards of the Coast). Anime lubie aczkolwiek nie jestem fanatycznym wyznawca - po Pokemonach te wszystkie podrobki typu Bey Blade, Digimon itd. to bylo cos okropnego.
Kapitan Tsubasa to było coś! Teraz widzialem Inazuma Eleven, ale to juz takie wspaniałe nie jest. |
|||
09-08-2013, 02:47 PM
|
|||
|
|||
![]()
Mam alergię na dziecięce anime typu Dragon Ball czy jakieś Pokemony, ale bardzo lubię pełnometrażowe japońskie filmy animowane takie jak Akira, Ghost in the Shell czy cała twórczość Hayao Miyazakiego.
|
|||
05-03-2014, 08:06 PM
|
|||
|
|||
Az dziwne ze nie padl tutaj tytul Hajime no Ippo - w wersji animowanej jak i pod postacia mangi. Jest to tytul sportowy o boksie: mlody Ippo trafia do klubu bokserskiego, zdobywa licencje pro by piac sie po szczeblach japonskiego i swiatowego boksu.
Manga jest dluga (ok 800 chapterow moze wiecej - jeden chapter to 18-20 stron, mozna znalezc w polskiej wersji jezykowej ok 200). Mozna tez niezle podszkolic jezyk angielski czytajac ze slownikiem obok ![]() O mangach moglbym sie wypowiadac sporo, ale ogranicze sie do tego jednego tytulu, po ktory moze ktos z tego forum siegnie ![]() |
|||
05-03-2014, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Jak można oglądać te chińskie bajki dla dzieci ???????
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości