Anthony Joshua
|
08-04-2017, 02:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Anthony Joshua
Wach też słabiej bije niż jak był u boku de Leona z witaminkami.
|
|||
08-04-2017, 07:24 PM
|
|||
|
|||
Wach nie bije słabiej tylko jest bardziej leniwy, z początku
kariery miał ochotę szybko kończyć bumów i Journeymanów teraz w ogóle nie ma w sobie nawet nići zachęty, wyprowadza ćiosy z przymusu. De Leon go opieprzał i zachęcał do agresji a Wilczewski jak to sam podczas swojej kariery, czyli: Jakość to będzie! A może wygramy, zawszę jest u niego zajebiscie nie widzi błędów ten trener. |
|||
25-04-2017, 10:15 PM
|
|||
|
|||
Ładny gest Antka. Kupił BMW swojemu byłemu trenerowi. Komentarz szkoleniowca też jest niezły.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
30-04-2017, 02:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2017 02:51 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Hejterzy AJ modzą w pocie czoła. Jeszcze niedawno Deontay Wilder był bawełniarzem i papierowym mistrzem ale dzisiaj? No nie... takiego Joshuę robi z palcem w dupie. Nie mówiąc już o Ortizie czy Tysonie Fury'm.
Ja tymczasem zobaczyłbym walkę Joshui z Powietkinem. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
30-04-2017, 03:10 PM
|
|||
|
|||
Mój aktualny ranking HW wygląda tak:
1. Joshua 2. długo, długo nic 3. ex aequo: Kliczko, Fury, Wilder, Ortiz, Powietkin http://www.the-best-boxers.com |
|||
30-04-2017, 03:16 PM
|
|||
|
|||
Ja nie mogę się doczekać, aż Joshua wykręci jak szmatę pajaca z Alabamy. Ale znając życie, to "Bronze pants" będzie go unikał ile się da.
|
|||
30-04-2017, 03:59 PM
|
|||
|
|||
Bo ja wiem? Wilder zarabia śmieszne pieniądze, jak na mistrza HW, niewielu interesuje jego kariera, tak że nawet na swoim podwórku nie potrafi wyprzedać hali. Brytyjczycy byliby w stanie zapłacić mu naprawdę solidne pieniądze, jakich w Stanach na oczy by nie zobaczył i może to zachęciłoby go do walki.
|
|||
30-04-2017, 04:52 PM
|
|||
|
|||
Ciekawe za ile dałoby się wyciągnąć Wildera na Wembley? 10-12 mln dolarów?
|||
30-04-2017, 05:15 PM
|
|||
|
|||
(30-04-2017 04:52 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Ciekawe za ile dałoby się wyciągnąć Wildera na Wembley? 10-12 mln dolarów?Bardziej mnie ciekawi nie za ile milionów, a za ile lat. Po co ma pchać się od razu na młodego, szybkiego jak błyskawica, górującego nad nim technicznie i potężnie bijącego Jushuę, skoro może przedtem z dziesięć razy obronić "mistrzostwo świata" z człapiącymi grubaskami. Wynik walki Joshua-Kliczko był trudny do przewidzenia. Trudno też powiedzieć jak Antek poradziłby sobie z dobrze przygotowanym Furym. Ale chyba nikt się nie łudzi, że wyrównaną walkę dałby mu Wilder. |
|||
30-04-2017, 05:18 PM
|
|||
|
|||
Ale z takim ciosem byłby niebezpieczny dla Antka, jak i zresztą dla każdego innego.
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości