| 
					David Haye vs Tyson Fury 
				 | 
| 
					23-09-2013, 06:21 PM 
| 
 | |||
| RE: David Haye vs Tyson Fury 
					Nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że Haye dogadał po cichu walkę z Witalijem na styczeń/luty i doszedł do wniosku, że w takiej sytuacji nie warto ryzykować z Furym.
				 http://www.the-best-boxers.com   | |||
| 
					23-09-2013, 06:23 PM 
| 
 | |||
					Haye nawet nie wiedział kto to jest Charr.:Dpamiętacie konferencje? Hugo Nie sądze by Haye choć chwile bał sie Fury'ego. Choć ta niedopięta walka z Witem to wcale nie jest nic wykluczonego. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					23-09-2013, 06:25 PM 
| 
 | |||
					Tak i sam sobie rozciął łuk brwiowy. Siema Macierewicz !
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					23-09-2013, 06:27 PM 
| 
 | |||
					Zdjęcie to można zrobić jakie się tylko chce.
				 | |||
| 
					23-09-2013, 06:27 PM 
| 
 | |||
					@Krychu A myślisz, że nie byłby do tego zdolny? ktoś kto się na tym zna mógł mu zrobić mało szkodliwe rozcięcie, ale groźnie wyglądające. David od lat nie miał takich kontuzji podczas walk a co dopiero podczas sparingów w kaskach. | |||
| 
					23-09-2013, 06:30 PM 
| 
 | |||
					Dobra chłopaki nie będę się z was naśmiewał bo to niekulturalne .  Każdy wierzy w to co chce    "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					23-09-2013, 07:58 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2013 07:59 PM przez Jerome.)
| 
 | |||
					Ale ten kto wierzy w manipulacje z upozorowanym lub celowym rozcięciem jest debilem i idiotą. O Vicie jest cicho a pokonanie Fury'ego tylko by pomogła Haye'owi z pozycjami w rankingach no i w pewnym sensie walka ta byłaby pewnym przygotowaniem pod dużego Brata. Dziś Haye informował, że nowa data jest już bardzo prawdopodobna i należy się jej niebawem spodziewać. O żadnej manipulacji nie ma mowy! RedHawk/AdamekFightPL Swoją drogą brawo za oryginalność. Miałem to zdjęcie Haye'a w sygnaturze tuż przed przerwą na forum. ![[Obrazek: haye-wlad-exchange.gif]](http://i1164.photobucket.com/albums/q579/Mattbd/haye-wlad-exchange.gif) They think they're good, I know I'm great ;] | |||
| 
					24-09-2013, 03:57 PM 
| 
 | |||
					Walka przełożona na 8 lutego ....
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					24-09-2013, 05:21 PM 
| 
 | |||
					Jeeeeenyy... Co tak późno? Jak tak dalej pójdzie to będę się zaczynał martwić o rdzę Davida. Już w walce z Chisorą było widać pierwsze oznaki korozji a tu taka długa przerwa się szykuje... Masakra.
				 ![[Obrazek: haye-wlad-exchange.gif]](http://i1164.photobucket.com/albums/q579/Mattbd/haye-wlad-exchange.gif) They think they're good, I know I'm great ;] | |||
| 
					24-09-2013, 05:22 PM 
| 
 | |||
					Eee tam, walka miała być za 4 dni a będzie za 5 miesięcy... żadna różnica.
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości