David Haye vs Tyson Fury
|
21-09-2013, 03:53 PM
|
|||
|
|||
RE: David Haye vs Tyson Fury
Fury jak na siebie to bardzo grzeczny.
"Sorry for every1 who bought tickets & hotels. Haye excuses r boring. He don't want to fight me!" |
|||
21-09-2013, 05:43 PM
|
|||
|
|||
Bardzo smutny jestem
Mam nadzieję, że walka się w ogóle odbędzie. |
|||
22-09-2013, 01:35 AM
|
|||
|
|||
Czyli co panowie... pozostaje nam KSW 24
@Sander Obsrał zbroje... kolego, czasami mam wrażenie, że sobie jaja z nas robisz. |
|||
22-09-2013, 11:05 PM
|
|||
|
|||
No i najciekawiej zapowiadająca się walka w wadze ciężkiej tego roku zniknęła jak sen jaki złoty. Zdecydowanie bardziej czekałem na starcie Fury - Haye, niż Klitschko - Povietkin. No nic, zostaje nam KSW 24 i wiara w to, że Anglicy mimo wszystko wkrótce wejdą razem do ringu.
ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
22-09-2013, 11:08 PM
|
|||
|
|||
KSW 24 to żadne pocieszenie , przynajmniej dla mnie .Nie lubię MMA, a co dopiero tego pseudo MMA pokazywanego na KSW (odpowiednik bumobicia u Don Wasyla).
Egzekucja przełożona w czasie Wielka szkoda , chciałem zobaczyć masakrę na Fury'm "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
23-09-2013, 12:08 AM
|
|||
|
|||
Jeśli nie dojdzie do tej walki wcale?
Naprawdę będę zły i smutny... Bardzo chcę aby się odbyła a boję się że team Furego coś odwali. |
|||
23-09-2013, 12:16 AM
|
|||
|
|||
Również bardzo bym chciał by do tej walki doszło i raczej jestem spokojny, że do niej dojdzie. Team Fury'ego jak i sam Anglik są nieprzewidywalni jak substancja łatwopalna, lecz oprócz walki z Kliczkami żadna opcja nie jest dla nich opłacalna. A jestem jakoś spokojny, że Władimir, a tym bardziej Witalij nie zechcą z nim walczyć w tym roku.
|
|||
23-09-2013, 12:41 PM
|
|||
|
|||
@Krychu
Wiesz co, a ja lubię oglądać KSW fajna oprawa, fajne muzyki, miło się to ogląda. Charakterystyczny biały ring itd. W dodatku KSW 24 zapowiada się bardzo ciekawie, jest świetna rozpiska. Praktycznie każda walka niesie za sobą emocje. A co do gal Wasyla to nie porównywałbym tych obu gal KSW to poziom Polsat Boxing Night (a może i większy) a nie Wojak Boxing Night. |
|||
23-09-2013, 01:38 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Pojedynki Nastuli, Pudziana i innych pokemonów to poziom jak u Wasyla . Żadna oprawa tego nie zmieni .Zresztą nie będę hejtował bo nie znam się na MMA i po prostu tego nie lubię. Na KSW jedynie fajne dziewczyny mają , nic więcej Ciekawe czy dowiemy się kto uszkodził Haye'a "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
23-09-2013, 01:44 PM
|
|||
|
|||
Krychu
Proszę cię, nie obrażaj przy mnie Nastuli i nie nazywaj go od pokemonów, ok? To jest legenda sportów walki w Polsce, więc szacunek mu się za to należy dożywotni. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości