Waga ciężka - POLSKA
|
30-12-2015, 11:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Waga ciężka - POLSKA
Mollo wysiądzie szybciej niż w walkach ze Szpilą. Zimnoch po słabej walce, lecz wygranej przez KO, będzie mógł gadać, że pokazał, że jest lepszy od Szpilki.
![]() No chyba, że przegra, wtedy to już będzie ostra kompromitacja. W sumie zastanawiające jest to, że Mollo wybrał nie byle kogo, bo Sam'a Collonę za trenera. Jakby nie patrzeć, po ew. wygranej nad Zimnochem, jego akcje w Polsce mocno podskoczą. |
|||
20-01-2016, 10:59 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2016 11:02 AM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Kownacki miał jakąś karierę amatorską? Taki niezły byczek się z niego wydaje, choć za bardzo zatłuszczony, jakby brał wzór z Andy'ego Ruiza J.
![]() EDIT: Już widzę, że miał karierę amatorską. Tutaj nawet fajny artykuł, wraz ze zdjęciem szczuplejszego Kownackiego (to chyba on?): Adam Kownacki - ten dzieciak będzie mistrzem boksu |
|||
22-01-2016, 12:01 AM
|
|||
|
|||
Siwego czeka w końcu poważniejsze zadanie i wyjazd do Australii na walkę z Solomonem Haumono.
|
|||
22-01-2016, 10:26 AM
|
|||
|
|||
Duża niewiadoma. Siwy mocno niesprawdzony. Haumono średniak, który czasem potrafi błysnąć.
|
|||
01-02-2016, 11:39 PM
|
|||
|
|||
#Podobno podczas PBN III w Krakowie ma dojść do walki Marcina Rekowskiego z Andrzejem Wawrzykiem. Całkiem miłe zestawienie imo jak na polskie podwórko.
|
|||
02-02-2016, 12:33 AM
|
|||
|
|||
(22-01-2016 10:26 AM)BOKS napisał(a): Duża niewiadoma. Siwy mocno niesprawdzony. Haumono średniak, który czasem potrafi błysnąć.Tej walki niestety nie będzie ponieważ gala została odwołana przez organizatorów. (01-02-2016 11:39 PM)kubala1122331 napisał(a): #Podobno podczas PBN III w Krakowie ma dojść do walki Marcina Rekowskiego z Andrzejem Wawrzykiem. Całkiem miłe zestawienie imo jak na polskie podwórko.Dobrze by było zobaczyć taką walkę. Mam nadzieję, że to coś więcej niż tylko plotki. ![]() |
|||
02-02-2016, 10:22 AM
|
|||
|
|||
Myślę, że Wawrzyk powinien to wygrać. Rekowski chyba osiągnął już swoje apogeum i powoli będzie schodzić w dół, a Cycu (oby) rozwijał się dalej.
|
|||
28-02-2016, 12:44 PM
|
|||
|
|||
Siwy musi być jednak cienki skoro takiego gościa, jak Filipienko nie położył na deski. 42 letni Ukrainiec ma taki bilans: 5-25(11KO)-2, 1 KO.
Jak Polak nie weźmie się za siebie to nie ma dla niego przyszłości choćby na polskim szczycie HW. |
|||
28-02-2016, 04:02 PM
|
|||
|
|||
Siwy to niestety słabiak, nie widzę przed nim przyszołści. Taki Kownacki by go rozklepał, a przecież kim jest Kownacki w HW? Kiepsko to wygląda, poza warunkami fizycznymi nie ma nic.
|
|||
01-03-2016, 08:51 AM
|
|||
|
|||
Albert wraca! :/
18 marca na gali organizowanej przez bokserską grupę Fight Events w Żyrardowie na ring po blisko dwuletniej przerwie powróci Albert Sosnowski (48-7-2, 29 KO). - To może być moja ostatnia walka - mówi popularny "Dragon", który w grudniu 2009 roku sięgnął po pas mistrza Europy, a pięć miesięcy później boksował o mistrzostwo świata WBC z Witalijem Kliczką. W Żyrardowie Sosnowski skrzyżuje rękawice z Węgrem Andrasem Csomorem (14-9-1, 12 KO). - Chcę się przekonać, jaki obecnie prezentuję poziom sportowy. Mam w sobie dużo energii do boksu i czuję motywację, ale nie chcę robić niczego na siłę, zobaczymy jak wypadnę - zastanawia się "Dragon". - Ja wierzę w swoje możliwości, mam nadzieję, że pokażę dobry boks i będę miał podstawy do tego, by podejmować kolejne wyzwania. Jednak w tej chwili nie chcę niczego przesądzać. Jeśli wypadnę słabo, będę wiedział, że trzeba już zawiesić rękawice na kołku. - Spodziewam się, że mój przeciwnik będzie w dobrej formie i stworzymy świetne widowisko. Csomor ma dodatni bilans walk, 12 nokautów, ostatnio walczył z Dereckiem Chisorą. On na pewno wie, że wygrana ze mną otworzy mu drogę do kolejnych ciekawych pojedynków, ale i ja mam swoje plany - zapowiada Sosnowski. Na gali w Żyrardowie dojdzie także do ciekawie zapowiadającego się starcia w wadze super średniej pomiędzy Andrzejem Sołdrą i Tomaszem Gargulą. Jeśli Sołdra zwycięży, w kolejnym występie zmierzy się najprawdopodobniej z pogromcą Garguli z zeszłorocznej gali Polsat Boxing Night Maciejem Miszkiniem. 18 marca zaboksują także: Przemysław Runowski, Jordan Kuliński, Artur Nawrocki, Tomasz Piątek i Daniel Bociański. Kurde, jak przypominam sobie co z nim zrobił Rekowski to aż żal, żeby wychodził do ringu... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości