| 
					Nonito Donaire vs Guillermo Rigondeaux - Highlights
				 | 
| 
					27-04-2013, 07:32 PM 
| 
 | |||
| RE: Nonito Donaire vs Guillermo Rigondeaux - Highlights 
					A no właśnie, tak jak mówiłem kiedyś Adamkowi, że na YouTube nic nie wiadomo, jednego dnia masz konto, a drugiego człowieka ma... wuja ma.... (26-04-2013 10:44 AM)AdamekFightPL napisał(a): @SplinterMniejsze ryzyko zablokowania? Jak to? A dlaczego to tak? ![[Obrazek: g.jpg]](http://emusite.pl/g.jpg)  | |||
| 
					28-04-2013, 09:44 AM 
| 
 | |||
					@Splinter Z tego co mi wiadomo jeżeli zamknąłeś swoje konto na YT to możesz je jeszcze w jakiś sposób przywrócić. Nie jestem tylko pewien czy filmy pozostaną... stary naprawdę szkoda bo robisz mega filmy. @Adammobp To chyba logiczne. Jeżeli podajesz w filmie źródła pochodzenia materiałów to wtedy w pewnym sensie nie łamiesz praw autorskich. Taki przykład, nagrałeś piosenkę, dwa portale z piosenkami umieściły Twój utwór na stronie z tym, że jeden z nich w opisie podał źródło pochodzenia piosenki czyli np. imię i nazwisko autora, który portal prędzej oskarżysz o ''kradzież'' tzn. łamanie Twoich praw autorskich?. | |||
| 
					28-04-2013, 02:20 PM 
| 
 | |||
					Oni zwracają na to uwagę? Na YT to nie jest jakiś automat?
				 ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ | |||
| 
					28-04-2013, 06:27 PM 
| 
 | |||
					@Splinter Jasne, że zwracają. Na YT jest automat chyba tylko jeżeli chodzi o muzykę. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości