|
Prawdziwa historia Tomasza Adamka
|
|
27-03-2013, 10:24 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Prawdziwa historia Tomasza Adamka
Przecież się tylko nabijam
nie jestem typem co czepia sie szczegółów .Widać że Twój jest inaczej cieniowany spokojnie.
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
|
27-03-2013, 11:56 AM
|
|||
|
|||
|
Konder był cżłonkiem teamu Adamka i Adamek wisiał mu kase, której nie chciał oddać (podobnie wisiał też Gmitrukowi za nieopłacone treningi). Olewał Kondera i dał mu do zrozumienia że ma go w dupie, więc Konder nazbierał dowodów i napisał książkę, bo chciał się zemścić. Adamek się obsrał i mu zapłacił, więc Konder postanowił nie robić afery i zamknął stronę adamekstory.pl oraz wycofał książkę z księgarni (mimo to książke przeczytalo wiele osób, fragmenty są nawet w necie).
Kto nie jest z gimbazy i interesuje sie boksem trochę dłużej niż od "Walki stulecia" ten był na stronie adamekstory.pl i zna nagrania Kondera. Wszystko słychać jak na dłoni, nie ma tam żadnej manipulacji. Adamek to zwykły obłudnik, oszust i koksiarz, który załatwiał sobie "witaminy" na lewe recepty. Tu macie czat z Konderem i Cioskiem jako ciekawostkę. A wy, adamkowyznawcy, nie komentujcie sprawy skoro nie macie zielonego pojęcia. Wasz idol jest zerem i już tonie, jego koniec jest bliski. http://czat.wp.pl/id_czata,2814,zapis.html?T[page]=1
|
|||
|
27-03-2013, 12:08 PM
|
|||
|
|||
|
ManagerSilnego
No tak Adamek tak jak Kliczki udaję kogoś kim nie jest ,wszystko pod publikę
|
|||
|
27-03-2013, 12:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2013 01:21 PM przez AdamekFightPL.)
|
|||
|
|||
|
@ManagerSilnego
Informacje wyssane z palca. Akurat znam kogoś z redakcji, który wie dużo na temat tej ''książki'' i całej sytuacji. Adamek święty nie jest, swoje za uszami ma, ale to co jest napisane w tej książce to w większości oszczerstwa. Zwykła (mało udana) zemsta. Zobaczcie jaki ten Adamek jest zły, nie miły, obłudny A to kolejny dowód na to jakim złym człowiekiem jest Adamek. |
|||
|
27-03-2013, 01:27 PM
|
|||
|
|||
(27-03-2013 12:58 PM)AdamekFightPL napisał(a): Akurat znam kogoś z redakcji, który wie dużo na temat tej ''książki'' i całej sytuacji. Adamek święty nie jest, swoje za uszami ma, ale to co jest napisane w tej książce to w większości oszczerstwa.Gdyby to były oszczerstwa, to Adamek wytoczyłby mu sprawę i ją wygrał z braku dowodów na te oszczerstwa, a Konder musiałby zapłacić odszkodowanie. Tymczasem sprawę wyciszono, a książkę wycofano, ale smród poszedł w świat. Wniosek? Adamek wiedząc, że jest na straconej pozycji zapłacił Konderowi, a ten zaniechał kontynuowania sprawy. |
|||
|
27-03-2013, 02:42 PM
|
|||
|
|||
|
@Metzger
A może to Konder zapłacił Adamkowi aby ten nie wytaczał mu sprawy za te książkę ? |
|||
|
27-03-2013, 02:50 PM
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
27-03-2013, 04:36 PM
|
|||
|
|||
|
AFPL
Chłopie.. naprawdę przestań .. Mówiłem CI już żebyś sobie uświadomił pare faktów. "Kto nie jest z gimbazy i interesuje sie boksem trochę dłużej niż od "Walki stulecia.." Manager Silnego i wszystko jasne
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
|
27-03-2013, 06:01 PM
|
|||
|
|||
|
@Metzger
Ależ przewidział, dlatego też wycofał książkę z obiegu. Pewnie jakaś część kibiców zmieniła zdanie o Adamku i w pewnym sensie cel Kondera został osiągnięty. Sam widzisz, że nie znając tak na prawdę faktów na ten temat możemy się nawzajem przekomarzać... było minęło. Ja to widzę tak: Adamek za młodu popełniał błędy, ale kto ich nigdy nie popełnił? bracia Kliczko też grają świętych. Ważne, że teraz Adamek nie popełnia takich głupstw. Wręcz przeciwnie udziela się w różnych akcjach charytatywnych itd. Nie jestem jakimś tam fanatykiem Adamka, ale wierzę, że to dobry człowiek. @RoyJonesJr Ale jakie fakty masz na myśli? wszystko co tutaj piszemy to czyste spekulacje, a te fakty są tyle samo warte... nigdy nie poznamy prawdy. No chyba, że ktoś sugeruje się wyssanymi z palca wpisami ManageraSilnego... |
|||
|
27-03-2013, 06:23 PM
|
|||
|
|||
|
Prawdziwy z ciebie unikat MenagerSilnego, udzielaj sie tu czesciej, choc najlepiej jakbys wpadal na wszystkie podobne portale.
Z tego co napisales, nie zgadzam sie jedynie z ostania linijka, a wlascieie jej fragmentem...- (27-03-2013 11:56 AM)ManagerSilnego napisał(a): Wasz idol jest zerem i już tonie, jego koniec jest bliski.-, mimo niecheci do Gorala, to nie uwazam by byl zerem-bez przesady-i jestem przeciwny, by jakiekolwiek sportowca ktory do czegos doszedl/czy nie doszedl tak nazywac... ostatnie zdanie dobitnie ukazuje twoje uprzedzenia do Polaka. Co do bliskiego konca, to cos chyba jest na rzeczy, tu rowniez moglbym sie zgodzic. Z poczatkiem sie niemal w calosci zgadzam... rowniez odbieram Tomka jako nieszczera osobe, kogos kto robi dobra mine do zlej gry... jak nie temat wiary katowany 10151 raz, to dziecinne wymowki po porazkach/slabych walkach... Adamek nie umie przegrywac... bywa. Jednak to do co zdobyl, co zrobil dla boksu... tego nikt mu nie odbierze. Mam taka wlasna opinie, ze gdyby Tomasz zostal w jr. ciezkiej, to mialby papiery, by byc jedny z wybitneijszych mistrzow tej dywizji ever. On jednak wolal zarobek, niz zapisac sie na kartach historii jako wielki/wybitny champion, i jest gdzie jest... dobrze, ze chociaz kiermany pelne.
![]() |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

nie jestem typem co czepia sie szczegółów .
spokojnie.

![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif)