Okniński śmieje się z Pudzianowskiego
|
10-03-2013, 03:54 PM
|
|||
|
|||
Okniński śmieje się z Pudzianowskiego
Jaki jest trener Okniński wszyscy wiemy. Czasami palnie coś żenującego, ale nieraz udaje mu się zrobić coś autentycznie śmiesznego. I tak też było tym razem, gdy Okniński zarzucił "Pudzianowi", że ten brał takie ilości sterydów, że nie umiał już normalnie funkcjonować:
Momenty, w których parodiuje on "nakoksowanego" ponoć Mariusza to dla mnie mistrzostwo świata ;D Wiem, że ten film niby nie ma zbyt dużo wspólnego z boksem, ale jako że jednym z jego bohaterów jest Marcin Najman, który przecież JEST BOKSEREM, to pozwalam sobie go tutaj dodać ;] |
|||
10-03-2013, 03:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Okniński śmieje się z Pudzianowskiego
Dobry filmik, widzialem juz kiedys... mozna juz dzis smailo powiedziec klasyk. Swoja droga ten Okniński, to niezly "wymiatacz".
|
|||
10-03-2013, 04:09 PM
|
|||
|
|||
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
11-03-2013, 01:04 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2013 01:04 PM przez ManagerSilnego.)
|
|||
|
|||
Najman "jest bokserem"? Kiedy ma najbliższą walkę? Umknęło mi coś? Jeśli już podpinamy go pod boks to raczej jest niespełnionym byłym bokserem i niedoszłym mistrzem świata wagi ciężkiej, którego za szybko wrzucono na głęboką wodę (ha ha ha).
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości