Adamek vs Walker
|
09-09-2012, 10:13 AM
|
|||
|
|||
RE: Adamek vs Walker
Wczoraj zamiast walki Adamek-Walker ogladałem Kliczko-Charr i żałuję swojego wyboru bo Kliczko jak zwykle rozprawił się ze swoim rywalem bawiąc się nim jak z dzieckiem natomiast dopiero dzisiaj oglądnąłem walkę Adamka za którym nie przepadam a jego walki są dla mnie nudne i muszę przyznać, że to chyba jego najlepszy występ w wadze ciężkiej a walka była zarąbista;d
2 runda to po prostu mistrzostwo świata. Pokazała jak piękny jest boks. jestem BARDZO ZACHWYCONY postawą Walkera oraz Adamka. Nie obchodzi mnie jak walczył wcześniej Walker i jak daleko jest w rankingach i z kim przegrywał bo najważniejsze dla mnie jest, że dali tak piękną i wspaniałą walkę, że zostanie ona zapamietana do końca życia. Adamek przyjął potężny cios w 2 rundzie i upadł na deski. To było świetne. Potem był w dużych tarapatach a mimo wszystko wyszedł z nich a podejrzewam, że wielu bokserów a nawet większość przegrałoby już tę walkę gdyż Walker miał całą rundę na obijanie go a co najlepsze Adamek na tyle się pozbierał, że pod koniec sprawił problemy Walkerowi. ZAJEBISTE!! 3 oraz 4 runda oczywiście na korzyść Adamka no i piąta runda bardzo mi się spodobała bo mogłem zobaczyć wściekłego Adamka, który pięknie i dynamicznie obija Walkera aby na koniec po wygranej tupnąć nogami tak aby pokazać wszystkim dookoła "I co cwaniaczki, którzy uważaliście, że Adamek nie może nokautować w wadze ciężkiej" PODOBAŁO MI SIĘ TO. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości